Maşallah çok güzel allah kazasız belasız binmek nasip etsin![]()
Maşallah çok güzel allah kazasız belasız binmek nasip etsin![]()
çok sağolun arkadaşlar..
masaüstüne koymanız da ayrıca sevindirdi![]()
M. The most powerful letter in the world.
masallah kırmızı typer güzle duruyo))
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
hayat paylaşınca güzel diyerek
![]()
maşallah allah kaza bela vermesin imrenilesi bir güzellik![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
maşallah araca gayet iyi duruyor kazasız belasız
bide aracın renk kodu nedir
Allah kaza bela göstermesin, BMW nin şu rengine hastayım, belki bir gün bizim de olur![]()
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
Yılların vermiş olduğu yıpranmalardan dolayı çıtırdan sıfırlıyorum bazı parçaları. Hepsi %100 oem, %100 orjinal, %100 kazık.vites topuzu, komple çıta takımı, yeni sisler, kapı kolu çerçevesi, yeni amblem ve torpido üstü petekler ile başladım bakalım. Kargoda, orjinal e36 m3 coupe brandası ve orjinal sıfır dove grey döşemeler var. Bu ay sonuna kadar onlarıda kenara koymuş olurum sanırım.
hepsinden biraz koyup çektim.
torpido üstündeki havalandırma peteklerinde birkaç parça yerinden oynamıştı. durur muyum? yapayım derken kırdım. cezası da yenisini almak oldu.
Şunlar da kargosunu beklediklerim.
E36 m3 dove grey yeni döşeme
E36 m3 için oem branda;
Henüz almadım ama alacam gibi görünüyor. Araştırma evresindeyim.
6 Piston, disk 325mm,
önerlerinizi de beklemekteyim..
Kesenize Bereket Versin Eminimki Fiyatları Hiç Makul Değildir![]()
Allah Kaza Bela Vermesin Mütevazi Olamıcam Bence TR'deki Sayılı E36 Birisi Hep Böyle Kalması Dileğiyle Sizde Kaldığı Sürece Kalırda Eminim Tekrar Tekrar MAŞALAHH....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)