oyy oyyy oyyyy çok temiz çok güzel
kimindir bu okan ?
maşallah çok güzelteknoloji harikası
![]()
çok iyi kondisyonda zor bulunacak bir araç!
kıymetini bilinmeli ve 3-5 seneye kadar çokta değerlenecek A1 ler![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
çok güzel be... maşallah...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
aracın ızmırde bulundugunu zaten bılıyorum. ben ızmırdenmı gelıp aldınız demek ıstedım arac ızmır dısındaydı en son cunku.
araç zaten bızım komsumuzdaydı 2 sene oncesıne kadar bızım bahcede duruyordu. Işılay Saygının makam şöförüymüş kendisi. bende 76 model murat varken ara sıra arkasına koyuyordum klasık bahcesi oluyordu
arac gercekten orjinal bu arada herşeyiyle. salih amca kullanmıcagı zaman takozların ustune kaldırıyordu hatta arabayıbilinclidir kendisi bu konuda. ustune muşambasını fılan serer oyle bırakırdı.
sonra yan apartmandan yiğit abi aldı kendisi yakın arkadaşımın abisidir aynı zamanda. onda eskı model araba hastalıgı var kendısı genc olmasına ragmen cocuklugunda hosuna gıden arabaları fılan alıyor. austin tm 25 mı ne onun gıbı bı mınıbus aldı topladı oda duruyor nerdeyse bu anadolla aynı renkte.
bıkac tane daha bu tarz aracı var. salıh amcadan zorla aldıgını duymustum satması garıbıme gıttı.
neyse hayırlısı olsun.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
aynen doğrudur abi salih amcadayken takoz üstündeydi pek binmiyordu en son üzümm bağına falan gidiyordu arasıra muğladan aldık aracı aldığımız kişi yani yiğit olması lazım muğlada itfaye memuru ordaydı araç. adam eski araçlara hevesli şimdide 20m makaslı fort almış onu topluyor teşekkür ederim bu arada
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
arabaya laf yok ama baslık neden Türkçe değil, aracın adı Anadol başlık nece kii![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Maşallah çok güzel iyi saklanmış bu zamana kadar ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)