yürümüyor bunlar kanka...Maşallah kardeşim kazasız belasız![]()
yürümüyor bunlar kanka...Maşallah kardeşim kazasız belasız![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Maşallah çok hoş oldu corsa. Allah kaza bela göstermesin.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bazı arabalar göze cidden güzel geliyor.Bence buda onlardan.Maşallah diyelimde..
Siyah yerler piano black olsa dicem ama sölemesi kolay tabi![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
masallah kazasız belasız
Yauv bu bizim beratın aracı değilmi gsi alt manifolduyla gsi egzost tarafı egzantırıgı alman gerekli daha iyi gider bunlarda benden ola
Teşekkürler
Aynen Aslan abi berat abiyle konuşurken 1 2 kez adın geçmişti sanırımGsi son susturucusu taktırmıştık berat abiyle sonradan ben bu abarth ı ona vermiştim hafif ses yapsın diye taktı.Ben söktürüp gsi son susturucusunu taktırıcam.Motorla daha fazla uraşmayı istemiyorum çünkü inan artık benzin yetişmiyor
Manifoldu değiştirdi fakat gsi manifoldumu bilmiyorum.
Eyvallah abi sağolasın,ben gayet memnunum,ön-arka dip basıkken sekmesi çok keyifli oluyor![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
diğer sitede söyledim buradada söyleyeyim araban 10 numara maşallah sonunda buldun arabanı kazasız belasız güle güle bin arabanın biraz renklenmeye ihtiyacı vardı jant boyama böbrek nakli gibi olmuşbir sorum var mantzellin % de olarak nasıl faydası oldu bende yaza part part yapmayı düşünüyorum mantzel 1.8 corsa gsi emme vetra a gt egz. headers 51 lik boru herhangi bir son susturucu
komple proje
![]()
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
benim de aracı bir yerden gözüm ısırıyor diyordum eskilerden tanıyormuşum demekcorsa b de nerdeyse denemediğim yay kalmadı şimdi custom coil kullanıyorum onun için sordum FK yı eger şu yükseklikte aşırı bi sekme yoksa bu aralar FK almayı düşünüyorum
![]()
Doğrudur abi aynenMavi beyaz saç jantlarla olan yükseklikte araba hiç sekmiyor.Hatta kullanırken aşırı yüksek gibi geliyo bana sekmediği için keyifli gelmiyor.Turuncu jantlarla arabayı ilk aldığımda en dipteydi coil ve 50 km hızla sahilde giderken ufak bi yol bozukluğu varsa lastikler dodiklere sürtüyordu.Sekmesi ve kullanımı aşırı keyifli oluyoDU
![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)