User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
120 sonuçtan 115 ile 120 arası

Konu: Opel Rekord 2.0 Sport (Yeni Aracım)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler arkadaşlar vakit bulup girişemedim. Girişip yapsam fotolicam.

Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka konuyu bende yeni gorenlerdenim. masallah ya alet cok duzgun cok temiz gozukuyor kafandaki proje nedir merak ettim turbolayıp drift yapmayı mı dusunuyorsun?
    Kanka ön farlar ve panjuru değiştirmeyi. tampon demirlerinden kurtulmayı arka kanatdan kurtulup çıta yapmayı düşünüyorum.

daha sonrada sierra kapağı koyucam. eğer sierra kapaklı şekilde 150 160 hp alabilirsem turbolamam. ama alamazsam üzerine küçük bir turbo ve az üfleme ile 180 200 alırsam güzel olur. zaten tek amacım dönsün yeter. arkayada bir kilitli atıcam. sonra 2 tane teneke jant artı drift lastiği iş tamamdır. amaç sadece yan gitsin yeter kanka. daha fazla güç istemiyorum. yan gittimi güç tamamdır.

Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gösterge ayarladımda daha vakit olmadı takmaya. terzi kendi söküğünü dikemez hesabı milletin arabasını yapmaktan kendi arabamı yapasım kalmıyo. vakit oldukca dinlenmeye çalışıyorum.

daha kaputta küçük ezik var ve ön panjur kırık onları bile yapmadım.

edit: bu arada şanzımanı mutlaka değişicem. 5 ileri projem için az kaldı. 6 uydurabilirmiyim diye bekledim aradım. henüz uyum sağlayan 6 ileri bulamadım. bulamazsam 5 ileri hazır onu takıcam.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhan konuyu şimdi gördüm kardşeim , benim eski oturduğum sokağın arabası bu yahu büyükçekmecenin yerlisi neredeyse , bir tanede american var arka sokağında )
    kanka sahibinin iş yeri kumburgaz keyf kafenin karşısındaydı. hep orda görüyordum. satılık olduğunu söleyincede aldım zaten.

ama kafamı kaşıcak vakit bulamadım. geçende park halinde o çocuğunun biri vurup kaçmış ön panjur ve 1 far kırık şuan.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya farla panjur Birol abide var baya da hesaplı hemde, ayrıca şanzıman ne buldun 5 ileri nerden buldun, ne kadara buldun? en acilinden 5 ileriye geçmem lazım bi maliyet çıkarmam gerekli
    bbm pin :2B244451

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanın silindir kapağını söktüm. yaklaşık olarak süre tuttum 22-23 dakika sürdü kapağı dışarı almam.

çok seviyorum bu düz motorları. silindir kapak contası alman malı 20 tl üst contalar 10 tl tuttu.
    rektefiyecide kendi arabam diye beleşten sildi kapağı.
    ön takımla beraber toplamda 70 tl harcıyorum. şaka gibi tofaşdan ucuza mâl oldu nerdeyse

bu arada motor içi sıfır gibi. en ufak bir oynama v.s yok. çok sevdim aracın bu sağlamlığını ben. bu arada sökme sebebim motoru görmekti. ona güre küçük bir turbo takmayı düşünüyorum 1 ay sonra. yada charger + enjeksiyonda yapabilirim.

kaporta olarakta kaputa vurup kaçmışlardı onuda kaportacı arkadaşım ücretsiz yaptı. hafta içi bi 50 lira boya masrafı edicem sorun kalmayacak inş.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın silindir kapağını söktüm. yaklaşık olarak süre tuttum 22-23 dakika sürdü kapağı dışarı almam.

çok seviyorum bu düz motorları. silindir kapak contası alman malı 20 tl üst contalar 10 tl tuttu.
    rektefiyecide kendi arabam diye beleşten sildi kapağı.
    ön takımla beraber toplamda 70 tl harcıyorum. şaka gibi tofaşdan ucuza mâl oldu nerdeyse

bu arada motor içi sıfır gibi. en ufak bir oynama v.s yok. çok sevdim aracın bu sağlamlığını ben. bu arada sökme sebebim motoru görmekti. ona güre küçük bir turbo takmayı düşünüyorum 1 ay sonra. yada charger + enjeksiyonda yapabilirim.

kaporta olarakta kaputa vurup kaçmışlardı onuda kaportacı arkadaşım ücretsiz yaptı. hafta içi bi 50 lira boya masrafı edicem sorun kalmayacak inş.
    Ooo tam takiplik konu geliyo yani

Alt devirleri guzelse charger gormek isterim sahsen boyle cihazlarda viyy viyy oter ne guzel

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GokhanRS bu aracın akıbeti nedir ?
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)