Maşallah :)
Printable View
Maşallah :)
maşallah coupe'si gayet hoş
kazasız belasız :)
bu jantlar amg jantlarından daha güzel bence. o da ayrı bir hava katmış arabaya. :)
Cümleden çok teşekkürler çok sağolun arkadaşlar herkese kazasız belasız huzurla sürüşler dilerim...
Guzel masallah
güle güle kullanın :)
Maşallah Çok Şık Duruyor Allah Esirgesin , Biraz Basılırsa Çok İyi Olur ;)
Herkese çok teşekkürler...Cümlemize kaza bela vermesin rabbim...
Maşallah. Tek sıkıntın siyahın çektiği tozlar olsun.
hay maşallah çok güzel gözüküyo :)
Sedana göre cok cok güzel bi kasa...Allah kazadan beladan korusun
coupe ya (: bır baska guzel oluyor.. maasallah kazasız belasız..
Hayırlısı olsun araç çok güzel
Herkese cok tesekkurler...Boyle olumlu tepkıler alınca dogru bı karar verdıgıme ınanıyorum :)
Maşallah Maşallah...
Öncelikle hayırlı olsun çok doğru bir karar vermişsiniz lakin sormadan edemeyeceğim :) ,
neden beyaz değilde siyah ?
Hayırlı olsun aracınız , maşallah...Daha gözüm tam alışmadı w204 c ye ama özel bir araç olduğu kesin...
Aslında pek çok sebebi var;İlk sebebi yollarda milyonlarca c180 sedan var beyaz ve siyah cam tavanlı ve zaten ilk başta bende sedan alıyodum ama gözüm görmeye okadar alıştı ki doydum beyaz arabaya.
Bide bundan önce ki arabam Citroen DS4 dü :) Çok tuhaf bi sıçrama oldu açıkcası ama o arabayı hiç kullanamadım 6-7 ay zor kullandım ve baktım olmuyo sattım oda siyahtı.Ama siyah arabanın asil duruşunu yaşayamadım okadar nefret ettim ki arabadan 6-7 ayda 4 kez falan yıkatmışımdır arabayı...Bunda neredeyse yıkamacıda yatacağım o derece titizleniyorum :hahaha:
Ondan önceki 3 arabamda beyazdı beyaz araba takıntısı olan bi insanım aslında ama artık o takıntı herkeste oluşmaya başladı...
Hala deliler gibi seviyorum Beyaz arabayı ama ben uzun süre şehir dışındaydım buraya geldiğimdede bitek Mengerlerde Beyaz araba vardı oda ben görmeye giderken satıldı ortada kaldım bi bakıma :)
Ben aracımı Kolumandan aldım ellerinde bu vardı beklemek istemedim çünkü oturduğum yer lokasyon itibariyle ulaşım sıkıntısı olan bi yer ve bende daha fazla beklememek adına hemen aldım yoksa Ekim başına teslimat diyolarlardı bekleseydim beyaz alacaktım ama nasip olmadı...Bide kuzenimde çok baskı yaptı siyah al pişman olmazsın daha asil durur beyaz kadar görmezsin vs vs dedim dinleyeyim şunu ve hakkatten arabayı aldıktan bi kaç gün sonra arayıp teşekkür ettim iyi ki aklıma girmişsin iyi ki siyah almışım dedim.
Çünkü Coupe beyazda sedan gibi fazla çok denk geldi ama siyah sedan sadece bir kez denk geldi ve bakınca çok asil duruyor...Rengide kendide içime sine sine biniyorum.Hiç bi zamanda Kızılay dağıtmış gibi olmayacak onuda biliyorum işte bu milyonlarca sebep yüzünden Siyah
:icon_tup::icon_tup: