Teşekkürler...Gözünde gönülünde içine sine sine alışabileceği bi araç ben hergün şükrediyorum o keyfi yaşayabilmek nasip oldu diye....
Printable View
AMG paket seçim araçlarda alçaltılmış süspansiyon oluyor onun için oynamamak gerekiyor diye düşünüyorum yani aracı standart almış olsaydım belki düşünürdüm ama mevcudiyetinde olan bi özellik olunca şuan için çok gerekli değil sanki...
Ya bide açıkcası ben pek alçaltma taraftarı değilim çünkü geçen sene Scirocco'm vardı yaklaşık 1 sene kullandım ve yay vardı araçta yollarımız okadar düzgün ki kaç tane lastik değiştirmek zorunda kaldığımı hatırlamıyorum ki ben bi bayan olarak dikkatli ve özenli bakarım araçlarıma ama yollarımızda iş yok...Hele bi benim oturduğum lokasyon direkt köstebek yuvası onun için bu sefer böyle idare edeceğim sanırım.
Maşallah hocam çok delikanlı ve yakışıklı araba :) Allah kaza bela vermesin
kocaman maşallah allah kaza bela vermesin...
Cok tesekkurler amin...
Aslinda bide ekleme yapmak istiyorum benim sadece bende olsun takintim yok cunku gunumuz imkanlari dahilinde hersey herkeste var ama insanin gozu oyle cok doyuyo ki sagda solda gormeye oda beni arabadan sogutuyo zamanla sebeplerden biri...
o nasıl bir haşin bakıştır ya cok iyi duruyor araç özellikle ön kısım :) Allah kaza bela vermesin birde coupe ayrıcalıktır :)
Maşallah...
Kazasız belasız maşallah aracınız çok güzel
Çok güzel gerçekten farklı olduğunu hissettiren bir karoser yapısı var, bende alacak olsam bu motor seçeneği ile tercih ederdim.. İyi günlerde kullanın ama stop lambaları bu şekildemiydi coupelerin? Uzunlamasına yerleştirilmiş LED şeklinde diye biliyordum :beuj:
Düzenleme: Kendi hatamı kendim buldum tabii ki E serisi ile C serisinin coupe lerini karıştırdım :)
Herkese çok teşekkürler...Beğenildiği sürece benimde arabaya aşkım artıyor :)
Maşallah kazasız belasız..
Maşallah kazasız belasız...
Siyahın asaleti :) Allah kazadan beladan uzak tutsun..
Kara oğlandan çok, kara yılan gibi duruyor..:icon_tup: