berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Geçen hafta yoktum malesef, görürsem tanışırız kesin tanısalım karsılasırsak memnun olurum
hiç dikkat etmedim kaput maskene çünkü hoş olmuyor sök onu sök
Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı hiç dikkat etmedim kaput maskene çünkü hoş olmuyor sök onu sök 100 tane ek civic im olsun hepsinde aynı maskeyi görceksiniz
Agah Nickli Üyeden Alıntı 100 tane ek civic im olsun hepsinde aynı maskeyi görceksiniz tak tak
Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı tak tak niye döndün hacı
Agah Nickli Üyeden Alıntı niye döndün hacı ben yakıştıramıyomda senin tercihin o zaman tak
Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı ben yakıştıramıyomda senin tercihin o zaman tak he o benim farkım hacı. aracımın kimliği gibi bişey. bak mesela bugün hangi tt üyesini gördünüz konusuna. daha 1 kişinin görmüşlüğü yok
Maşallah kazasız belasız sürüşler
Ali K. Nickli Üyeden Alıntı Maşallah kazasız belasız sürüşler teşekkürler ali. fotoğraflardan istediğini seç beğen al. anladın sen onu
güzel araç maşallah..
oguzhan838 Nickli Üyeden Alıntı güzel araç maşallah.. teşekkürler :
Agah Nickli Üyeden Alıntı 100 tane ek civic im olsun hepsinde aynı maskeyi görceksiniz bence senkı ucuz aksray ısıne benzıyor maske benım sattıklarım hıc bu kadar kotu durmadı şaka bır yana senın araca acıl ön ek gereklı ıhtıyacın olursa yardımcı olabılırım ek ıcın
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı bence senkı ucuz aksray ısıne benzıyor maske benım sattıklarım hıc bu kadar kotu durmadı şaka bır yana senın araca acıl ön ek gereklı ıhtıyacın olursa yardımcı olabılırım ek ıcın kancalarda kopukluk var dikilmesi gerek tekrardan, o yüzden büzüşük duruyor. ek e ihtiyacım var alıcam da şimdi takmıcam ama. ilk gün kırılır eminim. ama alıcam yani o kesin. fiyat nedir ?
Agah Nickli Üyeden Alıntı teşekkürler ali. fotoğraflardan istediğini seç beğen al. anladın sen onu Yenileri yolla bana hacii
Ali K. Nickli Üyeden Alıntı Yenileri yolla bana hacii bonuslu foto cekcem yakında
Bekliyorum yalnız o far olmadan
farsız lipli olcak
maşallah kazasız belasız =O)
Captain Iron Nickli Üyeden Alıntı maşallah kazasız belasız =O) teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları