http://b1209.hizliresim.com/11/t/dcq21.jpg
bı ara mugen kanadımızda wardı ama baya bı buyuk hosuma gıtmedı ıcın cıkardım sıteden bı arkadastan ep3 orjınal kanadını aldım ve oturdu kısımda ufak oynamalar yaparak taktım oem daha ıyı oldu bana gore
Printable View
http://b1209.hizliresim.com/11/t/dcq21.jpg
bı ara mugen kanadımızda wardı ama baya bı buyuk hosuma gıtmedı ıcın cıkardım sıteden bı arkadastan ep3 orjınal kanadını aldım ve oturdu kısımda ufak oynamalar yaparak taktım oem daha ıyı oldu bana gore
maşallah kardeşim çok iyi duruyor..kazasız belasız gule gule kullanırsın inşallah..
jantlar içime sinmedi nedense ... geri kalanı için maşallah :)
araç bence türkiyedeki en güzel otomatik sport.
aracınız gercekten muhtesem olmus :) neden gunumuzde populer olan kaplamayı dusunmedınız boyama yaptınız ? tesekkurler
kuzemınde kaplama ısı yapıyo ama ben cok ayrıntılara dıkkateden bı ınsanım ufacık bı atma olsa sıkınt olur sokerım hepsını boya kadar parlak degıl kapı ıclerı bagaj ıcı kaplamak ımkansız kapı acıldında o sekıld gorunsun ıstemem nekadar olmaz densede hata oluyo sonucta folyo uzun soluklu olmasını ıstedım ve boya ıle folyo arasında parlaklık ve goruntu acısından bence cok farkwar
Aynen kaplama olayını bende sorcaktım, bu tür cevap geleceğini tahmin ettiğimden yazmadım.
Böyle daha güzel olmuş bence.
allah kaza bela vermesin okancım
beyaz cok guzel olmus masallah
eywallah degısıklık guzeldır
cok harıka olmus kardesım
Allah kaza bela vermesın
maşallah beyaz güzel olmuş siyah derdi bitmez sil dur gene agarmaz beyazın gözünü sewem ben tekrar maşallah..
cok iyi maşallah beyaz nokta olmus ayrıca motor içi resmıde basarılı ;)
Çok güzel eski halide yenide halide mükemmel ,Civic sport alırsam eğer örnek alıncak güzellikte , MaşAllah .
maşallah kazasız belasız
Maşallah beyaz dediğin gibi daha güzel olmuş sanki ;)
artık resmen beyazız ruhsatımızda cıktı hafta sonu renk tespıtı ıcın gıttım tuve guwenlık bu halde almam ıcerı dedı nedenını sordum gecemezsın muayndeden dedı dedım muayne olmıycak renk ıcın geldım deyınce bozuldu ılk defada para vermeden bı ıslem yaptırdım garıpsıyo ınsan
Maşallah. Herkes gibi ben de beyaz hâlini daha çok sevdim.:)
Maşallah çok hoş duruyor :)
emeğine sağlık yawru typeR olmuş valla güle güle kullan...
Maşallah beyaz çok yakışmış Allah kaza bela vermesin
En son taktığın jantlar ile önler çok içerde kalmış sanki. Ne yapmayı düşünüon :)