Maşallah çok güzel olmuş, kazasız belasız.
Fotoğraf çekimlerine ben de gelebilirim çakma ek9 ile. :p
Printable View
Maşallah çok güzel olmuş, kazasız belasız.
Fotoğraf çekimlerine ben de gelebilirim çakma ek9 ile. :p
Maşallah. Allah kaza bela veresin
mukemmel olmus :)
sıyahtan sonra beyaza donmek guzel oluyor
temızlık acıasından gule gule kullan :)
İyi günlerde kullanın,renk değişimi yakışmış cidden. Jantlar 1-2ton koyulaştırabilirsen çok daha şık olcaktır diye düşünüyorum.
Maşallah çok güzel olmuş
maşallah güzel olmuş direksiyonda hoş olmuş,kazasız belasız
çıkan orjinal direksiyonunuzu naaptınız peki :) duruyorsa hali hazırda orjinal kaplamasıda varsa eğer, talip olabilirim:) Arac süper olmuş, renk harika jantlar harika.. ben orta konsolu pianoblack'e boyadım :)
maasallah Beyaz tabıkı cok daha guzel durmuş.
okan maşallah siyahta güzeldi beyazda güzel.emeğine sağlık
cam vizörlerimizde hazır ama kaliteli bi cifttaraflı bi bant bulmam lazım bılen warsa yardımcı olursa sewınırım
http://d1209.hizliresim.com/11/s/dcd8l.jpg
buda dıreksıyonumuzun ısıklı halı
Allah kaza bela vermesin, beyaz hali çok daha iyi olmuş ellerine sağlık üstadım. siyahın ne kiri bitiyor ne tozu insanı deli eder, beyaz candır :icon_tup:
tesekkurederım walla 4 sene ugrastım sıyahla yıka cık gunesin altına gene aynı arabadan sogumaya basllamıstım beyazda ıstedım bı renktı arabamıda sewıyorum boyatma sat dıyenler oldu yapamazsın dıyenlerde oldu elimdende gelıyo kendım söktüm herseyi kendim topladım cok emegım war her yerını cok ıyı bılıyorum 2 hafta yıkamasamda kırlı durmuyo cok zewklı herkezın bakısları uzerınde
Maşallah. Güzel olmuş. İçinize sindiyse sıkıntı yok. Bence de beyaz siyahtan çok daha iyidir. Bu arada ilk resimdeki jantı takarsanız daha iyi olur bence.
Zevkli adammışsınız vesselam :) Kazasız belasız.
Maaşallah kazasız belasız...
Maaşallah güzel olmuş. Emeklerinizin karşılığını almışsınız.
beyaz çok şık olmuş kazasız belasız..
Maşallah DBS-R gibi olmuş :)
elimizden geldınce bıseyler yapmaya calısıoruz tesekurler herkeze
Maşallah çok yakışmış beyaz.
maşallahhhh
Abi zaten kafamda var daha dogrusu cok buyuk ıstegım var ama ep2 degılde :) ep3 almak vtecten sonra Allahın ıznıyle alıcam var bıtane amcada yetkılı servıse gelıyor ole muhbet sohbet edıyoruz parayı denklestırım gıderım kapısına ben geldım ver bana dıye :)Ama dun gordum garajda cook cook ıyı duruyor boyayı gercekten atan adamın emegıne saglık
işçilik konusunda ben bıle beklemıyodum bukadar ya batarız ya cıkarız dedık ve verdım ucret 1500 tl boyası kaportası faturasına varana kadar bu fıyata yaptırdım baska bı renk olsa daha kolay olurdu sanırım boyacı ıcın sıyahtan beyaza donmek bıraz zor bı ısı sadece motor ıcımız sıyah kapı ıclerı ve bagaj ıcımızde beyaz yapıldı folyo gıbı dursun ıstemedım cunku her parca sokulerek boyandı hıcbısey uzerınde boyanmadı ve daha pasta v s yapılmadı bunlarda ona ayıt yapılacak
maşallah çok başarılı kazasız belasız .