Hersey cok hizli oldu, kac aydir kafamin etini yiyen bi eleman vardi Allroad icin, geldi begendi ben de sattim gitti.
Allroad iyiydi ama burada bakimi cok pahaliydi acikcasi butcemi asiyordu sorunlarini halledip zevkle binmek iyi oldu sattigim bi bakima.
Bu sinifta hayrani oldugum 3 araba vardi almak istedigim, eclipse crossfire ve 350z.
350z ve crossfire i arka koltuklari olmadigi icin eledik, esi hamile olan arkadaslarim falan var Allah korusun acil bi durumda ise yarasin araba...
Sehir icinde oldugumuz icin her taraf stop sign ve isik. Esim manuel kullanmak istemiyor, ben de cok yorulmustum mustang'de acikcasi.
Neyse umutsuz sekilde bakarken bu araba carpti gozume, butcem yetmiyordu aslinda eclipse'lere ya eski kasasini alcaktim ya da 07-08 civic tek kapilara bakcaktim.
Ama Mustang'den sonra Allroad agir kacmisti, milletin aile babasi oldun laflarina dayanamayarak, ozume, hafif giderli ve spor gorunumlu bir araba ozlemime son verdim.
Aslinda Yusuf abi 330ci onerdi ama etrafta cok var ondan, biraz ozel olmak istedim.
Arabam 2006 model 100k'da 3.8 V6 MIVEC 6g motora sahip Mitsibushi Eclipse GT. Sanziman triptronik.
Sahibi full paket almis, bu modellerde az bulunan deri koltuk ve iki asamali isitma, Rockford muzik sistemi, aliminyum benzin kapagi, spor pedallar vs. Ayrica ek olarak olarak fabrikadan bagajda Rockford Fosgate subwoofer, otomatik klima ve 18inc jant opsiyonlarina da bi ton para bayilmis saolsun
265hp 350nm, manuel'in perf verileri 0-100 6.1 1/4mile: 14.1snye. Otomatikde bi .3 saniye koyun diyorlar bu rakamlarin ustune.
Fotolar dealer edition, bi pasta cila ve filmden sonra yenileri gelecek insallah,
Daha iyileri sizin olsun insallah,
![]()