7. arabam 6.coupem 3.kırmızım 3. corsam
Dizel değil benzinli z14xep kodlu twinport motor.(1.4 90hp)
100,000km'de yetkili servis bakımlıyız ön tampon hariç boyasız.
Yetkili servislerin önerdiği Landirenzo LPG kiti taktırdım.
Buda geçen seneki corsam
![]()
7. arabam 6.coupem 3.kırmızım 3. corsam
Dizel değil benzinli z14xep kodlu twinport motor.(1.4 90hp)
100,000km'de yetkili servis bakımlıyız ön tampon hariç boyasız.
Yetkili servislerin önerdiği Landirenzo LPG kiti taktırdım.
Buda geçen seneki corsam
![]()
maşallah kırmızı sport başka duruyorama ön tampon ek istiyor opc line 2 çok yakışacaktır
km de kaç kuruş yakıyor tüpte ? dizele göre üzüyor mu rampalarda falan ?
Maşallah kardeşim böyle hatasız servis bakımlı bir arabayı almak için adamın başını 2 hafta ağrıttık ama sonunda aldık![]()
msallah![]()
Maşallah çok güzel duruyor. Bı ara bende bob corsayı almayı düşünmüştümBirde neden 3. corsa ? Denk geldiğinden mi? Memnuniyettenmi
![]()
Fazla alçak araba kullanmaya alışkın değilim ön lip çok çizik zaten biraz daha alışıyım alıcam ön ek.Teşekkürler
1 ay önce LPG 2,35 lirayken 17 18krş yakıyordu,son zamlarla birde filtre taktım onun etkisiyle sıkıştırarak 21-22krş yakıyor.Bundan önce cam tavanlı puntom vardı 3k 75 lik multijet ondan az yakıyor.
Aynen kanka yoğun baskılarımıza direnemedi
Amin kardeşim Allah razı olsun cam tavanlı dizeli senin olur inş.
Diğer ikisi eski kasa 1.7 idi bu kasada eski kasada parasını hakeden araçlar,Teşekkürler![]()
Maşallah çok tatlı. Corsacılar olarak buluşma düzeneyelim kar basmadanBu arada jantlarımız aynı basınca güzel durmuş bana fikir verdi bir an. (edit: jantlar farklıymış
)
Buda benim canavar (selamlar)
[IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/150392_10151092219794952_1834972650_n.jp
[/IMG]
:ramo
maşallah çok güzel
maşallah yanıyor![]()
Hayırlı olsun abi, panjur dışında çok beğendim maşallah...
Maşallahı var kardeş güle güle kullan![]()
kazasız belasız çok güzel araba.rengi çok güzelmiş maşallah.bence irmscher panjur çok boş bırakmış önüne irmscher'in opel amblemini takarsanız çok daha iyi olacaktır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)