Hepsi cok güzel masallah![]()
Hepsi cok güzel masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
eevet egsoz ve tampon ekini diceksiniz ama her ikiside evde fazlasıyla mevcutama şuan hiç zamanım yok onları yaptırcak
yakında yaparız hayırlısıyla
iyi seyirler umarım begenırsınız
![]()
Gri iES te VTi jantları bir garip durmuş, özellikle arka tekerler çok içerde kalmış gibi duruyor yoksa fotoğraftan mı öyle görünüyor?
hepsi çok güzel.. kazasız belasız yıllarca beraber olursunuz inşallah...
1) ies 1,6 mı 1,4 mü?
2) bari kalın uçlu siyah bir "sabit kalem" ile sis yuvalarını siyaha boya acilen..
3) könig'ler nerede şu an? bir şekilde 124'e uygulamaya çalışsan nasıl olur?
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
eheheh... iş büyük yani... minik bir turbocuk da olsa tam olacak hani.. cooler'sız.. küçük bişey..
sarıları at 124'e.. hiiçbişey yapamazsan hiç olmazsa resim çekmek için yap lütfen..![]()
bekliyorum..
124e turbo yapabilrsen sitenin en "özel otomobili" olur derim ben..
![]()
maşallah son hali fena duruyor![]()
maşallah gri civici sat bana![]()
www.honda-tech.com
arabalarının hepsi cok güzel kazasız belasız sürüşler dilerim , bide bişey sorucam arkadaşımda 124 almıstı , yanlamak için arka diferansiyeli kaynak yaptıracaktı , bu uygulama işe yarayor mu acaba bi bilgin varmı ?
teşekkurler cok sagol öncelikle
valla benım buna oyle bişey yaptırmadım orjınal motorla bıle koydummu yanyan gıdıyor
ama bı arkadasım var mesela sercesı var serce 1.6 motor koydu 0.6 pıstonlar derecelı egsantrık falan koydu ama araba yanlarken canı cıkıyordu sonra difransıyele bişeyler yaptırdı tahmını senın dedıgını yaptırdı makıne sonra guzel yanlamaya basladı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)