User Tag List

Sayfa 7/26 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
486 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Slammed Delsol VTI

crisis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JunkYard - 3 Haziran Çekimleri...
    öncekiler gibi çekimler yine galaxy sII ile yapılmıştır idare edin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımın vizesi bitiriyor ve şimdide bunun telaşı sardı...
    aracın üstündeki jant lastiklerle aracın çamurlukları arasındaki mesefe çok az olduğundan vizeden geçmesine imkan yok orjinal jant lastiğini taksam onlarlada aracın altı yere çok yakınlaşıcak bende aracın üstündeki 5cmlik eibachları söküp oem yay takana kadar zaten aklımda olan coiloverı takmak muayene istasyonuna giderken yükseltmek dönüştede istediğim yüksekliğe geri getirmek daha makul ve geçerli geldi hemen coilover araştırmalarına başladım...

ilk önce akla gelen bilindik markalara baktım TR de zaten çok yüksek fiyatlara sahiplar yurtdışındada çok ucuz sayılmazlar en makul olanlar skunk2lardı onlarda yarış tipi oldukları için biraz fazla sertler ben sert top gibi sekmek istemiyordum araştırmalara devam ettim ve aradığımı hollandada buldum vmaxx marka bir coilover ilkkez ismini duymuştum fakat yaptığım araştırmalar sonucu kullanıcılarının memnuniyetlerinin bana verdiği güvenle sipariş ettim umarım beklediğim gibi bir coilover çıkar...

ilk olarak aracın üstündeki xenonları iptal etmekle başladım işe zaten kaput altında çok fazla kablo sevmiyorum xenonları sökünce çok mutlu oldu dahada takmam heralde

vmaxx lerim geldi görüntüleri tatminkar yaylarının uzun olması umut vericiydi...

montajını kendim yapmayı çok fazla istedim belki uzun sürücekti belki başaramıycaktım ama denemek isterdim
    hem ramazan ayına denk gelmesi hemde bayrama 1 hafta kalmıştı muayene işini aradan çıkartmam lazımdı o yüzden profesyonel yardımla hemen montajını savaş abiyle yaptık...

işte bir miladın başlangıcı bu görüntü çok canımı sıktı orda hemen mudehale edemesemde bu pis paslı yerlere bir an önce el atmam lazım

uçan delsol
    bu arada gokhan abiden aldığım s2000 susturucu ve orta susturucularıda taktık muayene spec

coiloverlar resmen şok etkisi yarattı eibachlardan daha konforlu bir sürüş beklemiyordum ama yanılttı beni sanki oem yaylar varmış kadar iyi bir konfor hissi vardı belki yüksek o yüzden bu kadar konfor yerinde dedik bunu tam olarak aracı basınca anlaşılacak...

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten trde içimi sizlatan tek delsol. içi ile dışı ile muazzam. birgün böyle bir delsol sahibi olmak çok isterim. kazasız belasız binmeniz dileği ile. Resimlere nazar boncuğu ekleyin.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş emeğinize sağlık... allah kaza bela vermesin... jantlara hasta oldum
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emeklerinize değmiş valla çok çok güzel aracınız
    maşallah tekrar
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah panpa eline sağlık bea delsoll fenalık .
    SENSİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah gecenlrde drıft organızasyonunda gordum bayagı ılgımı cekmıstı aracınız..kazasız belasız kullann gördugun en guzel delsol bu arada maşallah..

Ali K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah abi ya kazasız belasız ne taksan yakısıcak derecede bi araç.

turgay.ozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten trde içimi sizlatan tek delsol. içi ile dışı ile muazzam. birgün böyle bir delsol sahibi olmak çok isterim. kazasız belasız binmeniz dileği ile. Resimlere nazar boncuğu ekleyin.
    aynen kardeşim doğru söylüyorsun unutmuşsun ilkerim nazar boncuğu koymayı hemen gelsin nazar boncuğumuzda nazara gelmesin inşallah

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah
    Livestrong

classcar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah emeğine sağlık harika bir iş çıkartmışsınız .. bu tip araçların değerini bilen kişilerin elinde olmasıda beni çok mutlu ediyor aracınız şuanda tr'deki sayılı temizlikteki del soller arasında
    muayene içinde eger ruhsatınızda 4 kişilik geçiyorsa kesin kalırsınız ek-1 belgesi ile gidin genelde çoğu del sol ve iki kişilik araçların ruhsatlarında böyle bi hata var bilginiz olsun ..

devon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahh beaa kuzen yakmışın burayı görenler supercar diye bakıyo millet , o derece oldu..Allah kaza bela kem gözlerden korusun..gözüm kaldı diyenlerin gözü çıksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı turgay.ozgur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kardeşim doğru söylüyorsun unutmuşsun ilkerim nazar boncuğu koymayı hemen gelsin nazar boncuğumuzda nazara gelmesin inşallah

http://1.bp.blogspot.com/_0nbez6yiHpU/TSzARtgKDyI/AAAAAAAALtE/zMJA9LYJw4c/s1600/DSC07831.JPG[/IMG]
    sağol turgayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı classcar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah emeğine sağlık harika bir iş çıkartmışsınız .. bu tip araçların değerini bilen kişilerin elinde olmasıda beni çok mutlu ediyor aracınız şuanda tr'deki sayılı temizlikteki del soller arasında
    muayene içinde eger ruhsatınızda 4 kişilik geçiyorsa kesin kalırsınız ek-1 belgesi ile gidin genelde çoğu del sol ve iki kişilik araçların ruhsatlarında böyle bi hata var bilginiz olsun ..
    öncelikle teşekkürler böyle bir araca hep sahip olmak istemiştim uğraşmak onla zaman geçirmekten hepte keyif aldım

evet biliyorum o sorunu ama benim ruhsat bilgilerim doğruydu ve tek seferde muayneden geçtim sağolun hatırlatma için...

Alıntı devon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahh beaa kuzen yakmışın burayı görenler supercar diye bakıyo millet , o derece oldu..Allah kaza bela kem gözlerden korusun..gözüm kaldı diyenlerin gözü çıksın
    kimsenin gözü kalmasın kuzen allah herkese daha iyilerini versin inşallah

hepinize tek tek çok teşekkürler arkadaşlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coiloverları takarken gördügüm alt takım davlumbazların durumu hiç hoşuma gitmemişti hemen onlarıda halletmem lazımdı onlarada el attım bu arada disk ve kaliper renginide değiştirmek aklımdaydı onlarıda aradan çıkarttım...

ilk çamurluk içlerini ve alt takımı iyice yıkayıp kurumasını bekledim
    önce kaliperleri boyadım çünkü siyaha boyancak yer çok daha fazla olduğundan kaliperleri maskelemek daha kolay olur diye düşündüm...

kaliperleride üst kapağımda kullandığım boyayı kullandım tamda istediğim tonmuş çok şanslıyım

kaliperden sonra diski komple ve yürüyen aksamın geri kalanına keçe atıp onlarıda boyadım

boyanması gereken bütün aksamları boyadıktan sonra bazı yerleri tinerle sildim boya sıçramıştı

sıra geldi çamurluk içlerine daha önceki gece zaten yıkamıştım ve vinetle iyice temizledim artık hiç bir toz zerreciği bile yok birde tinerle sildikten sonra bütün çamurluk içlerinide ikişer kat attım

ve bu işlemleri ramazan ayına denk geldiği için gece işten gelince sahura kadar olan sürede yapıyordum bir hafta gibi bir süremi aldı ama çok temiz ve istediğim gibide oldu...
    istediğim görüntüyü sonunda elde ettim

bunları yaparken bronz te37lerim ve 195/40/16 ölçülerinde Toyo T1R larımda geldi onlarıda hemen kondurdum üzerine

buda coiloverlara ayar çektikten sonra ilk resim...

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diskleri boyamadaki mantığı anlayamadım Çok güzel olmuş kalan kısımlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanın garajının olup, arabasıyla kendinin uğraşması kadar güzel bir şey yok bence..

AhmetDncr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah rabbim kazadan beladan korusun çok emek harcamışınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler