JunkYard - 3 Haziran Çekimleri...
öncekiler gibi çekimler yine galaxy sII ile yapılmıştır idare edin...
![]()
JunkYard - 3 Haziran Çekimleri...
öncekiler gibi çekimler yine galaxy sII ile yapılmıştır idare edin...
![]()
buda günün videosu...
http://www.techturkey.com/forum/vide...ti-teaser.html
aracımın vizesi bitiriyor ve şimdide bunun telaşı sardı...
aracın üstündeki jant lastiklerle aracın çamurlukları arasındaki mesefe çok az olduğundan vizeden geçmesine imkan yok orjinal jant lastiğini taksam onlarlada aracın altı yere çok yakınlaşıcak bende aracın üstündeki 5cmlik eibachları söküp oem yay takana kadar zaten aklımda olan coiloverı takmak muayene istasyonuna giderken yükseltmek dönüştede istediğim yüksekliğe geri getirmek daha makul ve geçerli geldi hemen coilover araştırmalarına başladım...
ilk önce akla gelen bilindik markalara baktım TR de zaten çok yüksek fiyatlara sahiplar yurtdışındada çok ucuz sayılmazlar en makul olanlar skunk2lardı onlarda yarış tipi oldukları için biraz fazla sertler ben sert top gibi sekmek istemiyordum araştırmalara devam ettim ve aradığımı hollandada buldum vmaxx marka bir coilover ilkkez ismini duymuştum fakat yaptığım araştırmalar sonucu kullanıcılarının memnuniyetlerinin bana verdiği güvenle sipariş ettim umarım beklediğim gibi bir coilover çıkar...
ilk olarak aracın üstündeki xenonları iptal etmekle başladım işe zaten kaput altında çok fazla kablo sevmiyorum xenonları sökünce çok mutlu oldu dahada takmam heralde
vmaxx lerim geldi görüntüleri tatminkar yaylarının uzun olması umut vericiydi...
montajını kendim yapmayı çok fazla istedim belki uzun sürücekti belki başaramıycaktım ama denemek isterdim
hem ramazan ayına denk gelmesi hemde bayrama 1 hafta kalmıştı muayene işini aradan çıkartmam lazımdı o yüzden profesyonel yardımla hemen montajını savaş abiyle yaptık...
işte bir miladın başlangıcı bu görüntü çok canımı sıktı orda hemen mudehale edemesemde bu pis paslı yerlere bir an önce el atmam lazım
uçan delsol
bu arada gokhan abiden aldığım s2000 susturucu ve orta susturucularıda taktık muayene spec
coiloverlar resmen şok etkisi yarattı eibachlardan daha konforlu bir sürüş beklemiyordum ama yanılttı beni sanki oem yaylar varmış kadar iyi bir konfor hissi vardı belki yüksek o yüzden bu kadar konfor yerinde dedik bunu tam olarak aracı basınca anlaşılacak...
gerçekten trde içimi sizlatan tek delsol. içi ile dışı ile muazzam. birgün böyle bir delsol sahibi olmak çok isterim. kazasız belasız binmeniz dileği ile. Resimlere nazar boncuğu ekleyin.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş emeğinize sağlık... allah kaza bela vermesin... jantlara hasta oldum![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
maşallah gecenlrde drıft organızasyonunda gordum bayagı ılgımı cekmıstı aracınız..kazasız belasız kullann gördugun en guzel delsol bu arada maşallah..
maşallah emeğine sağlık harika bir iş çıkartmışsınız .. bu tip araçların değerini bilen kişilerin elinde olmasıda beni çok mutlu ediyor aracınız şuanda tr'deki sayılı temizlikteki del soller arasında
muayene içinde eger ruhsatınızda 4 kişilik geçiyorsa kesin kalırsınız ek-1 belgesi ile gidin genelde çoğu del sol ve iki kişilik araçların ruhsatlarında böyle bi hata var bilginiz olsun ..
ahh beaa kuzen yakmışın burayıgörenler supercar diye bakıyo millet , o derece oldu..Allah kaza bela kem gözlerden korusun..gözüm kaldı diyenlerin gözü çıksın
![]()
öncelikle teşekkürler böyle bir araca hep sahip olmak istemiştim uğraşmak onla zaman geçirmekten hepte keyif aldım
evet biliyorum o sorunu ama benim ruhsat bilgilerim doğruydu ve tek seferde muayneden geçtim sağolun hatırlatma için...
kimsenin gözü kalmasın kuzen allah herkese daha iyilerini versin inşallah
hepinize tek tek çok teşekkürler arkadaşlar...
coiloverları takarken gördügüm alt takım davlumbazların durumu hiç hoşuma gitmemişti hemen onlarıda halletmem lazımdı onlarada el attım bu arada disk ve kaliper renginide değiştirmek aklımdaydı onlarıda aradan çıkarttım...
ilk çamurluk içlerini ve alt takımı iyice yıkayıp kurumasını bekledim
önce kaliperleri boyadım çünkü siyaha boyancak yer çok daha fazla olduğundan kaliperleri maskelemek daha kolay olur diye düşündüm...
kaliperleride üst kapağımda kullandığım boyayı kullandım tamda istediğim tonmuş çok şanslıyım
kaliperden sonra diski komple ve yürüyen aksamın geri kalanına keçe atıp onlarıda boyadım
boyanması gereken bütün aksamları boyadıktan sonra bazı yerleri tinerle sildim boya sıçramıştı
sıra geldi çamurluk içlerine daha önceki gece zaten yıkamıştım ve vinetle iyice temizledim artık hiç bir toz zerreciği bile yok birde tinerle sildikten sonra bütün çamurluk içlerinide ikişer kat attım
ve bu işlemleri ramazan ayına denk geldiği için gece işten gelince sahura kadar olan sürede yapıyordum bir hafta gibi bir süremi aldı ama çok temiz ve istediğim gibide oldu...
istediğim görüntüyü sonunda elde ettim
bunları yaparken bronz te37lerim ve 195/40/16 ölçülerinde Toyo T1R larımda geldi onlarıda hemen kondurdum üzerine
buda coiloverlara ayar çektikten sonra ilk resim...
![]()
İnsanın garajının olup, arabasıyla kendinin uğraşması kadar güzel bir şey yok bence..
maşallah rabbim kazadan beladan korusun çok emek harcamışınız![]()
///
E36 3.20 Coupe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)