tabi tabi yap ATARINI sana bu gidişle pek yaklaşılmazda :D allahtan bu aralar akşam davetlerinize gelemiyorum yoksa okeyde pek hayır değil sonumuz :D
Printable View
tabi tabi yap ATARINI sana bu gidişle pek yaklaşılmazda :D allahtan bu aralar akşam davetlerinize gelemiyorum yoksa okeyde pek hayır değil sonumuz :D
atar gider yok valla
tabi tabi gel sen ATARINI YAP ama lokum bitip alaman çikolatasına başladıysan Allah muhafaza bu aralar senin yanına pek yanaşılmaz desene o zaman iyi ki akşamları okeye gelemiyoruz
bizim elimiz bitik okey dönüyoz zaten ama nedense atamıyoruz okeyi
Kanka massallah kazasiz belasiz
eyvallah saol selçuk
ibrahim abi masallah sade güzel ilk günki gibi. zaten Type-R dediğin ya siyah olacak yada kırmızı :icon_tup::icon_tup:
eyvallah saolasın kardeşim
Maşallah kanka kazasız belasız.
maşallah sis farını sökseniz daha iyi olur bence
MAŞALLAH ALLAH Kaza Bela Vermesin de Kumluca da Işıklarda Denk Geldin Bi Hayırlı Olsun Yenimi Aldın Dedim Yeni Almadım Sıfırdan Beri Bende Demiştin Burdada 9 Ay Oldu Alalı Yazmışsın ;) ALLAH Tekerine Taş Değdirmesin Kardeş.
serdar önceden onursoytamla çok ugraşmıstık şimdide senl:D içindeki bu typer sevgisine hayranız
varex'i taktıktan sonra gebze'yi uyutmaz olmuştu :)
ibrahim abi kardeşine de verdin tayyar sevdasını az daha seni geçmek için dbs'yi alacaktı :)
maşallah allah kaza bela vermesin.
Maşallah allah kaza bela vermesin :)
Maşallah Çok güzel Bi type-R Kazasız belasız sürüşler..
maşallah tayyara kazasız belasız sürüşler
maşallah kazasız belasz cok tatlı druyor
Maşalllah :)