maşallah ibrahim.allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Printable View
maşallah ibrahim.allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Ne. Yapalım eskiden gürlüyordunuz heryerde atarlar bütün giderli tayyarlar bizde diye. Artık kimde kimin farketmiyor. Tayyar yarış dedilermi ordayım çoğunu geçerim zaten bazıları hariç mesela gökselin tayyar. Ondan korkarım adam akşam gecti beni Cumartesi toplanacakmışsınız görsel modifiye işi bırak kans. O işlere cmd tuning bakıyor Sizin içinizde yarışçı ruhu var gelsin tayyarlar yarışalım
kuzen maşallah makinanın sesini birazda antalya dinlesin Antalyanın O SES TYPER'ı olsun :)
demek yarıştınız serdar o zaman göksel tebrikler diyelim
hepinize tesekkür ederim saolun
masallah kazasız belasız :)
ugur ben burda gördüğüm polisi hayatım boyunca görmedim burda başıma gelmeyen kalmadı arabaya binmediğim gün evime 8tane yunus polis geldi beni arabamın yanına çağırdı arabanın yanına geldik arabamı çalışmasını istediler hemen kumanda ile kapadım ama yemedi adamlar egzosun kumandalı oldugunu biliyormuş trafik ekiplerini çağırdılar trafik ekibide çekici ile birlikte geldi arabayı bağlamak için beni,m trafik müşaviri olduğumu bilmiyolardı tabiki onlar bağlkamak için elinden geleni yaptı bende bağlamamaları için elimden geleni yaptım ben kazandım ama egzosumu sökmek zorunda kaldım arabam suan trafikten men düşüm yapıcam ve sonra tekrar kaldığım yerden devam edeceğim :)
donunu sevsinler senin :D şeklin değişsede gerçekleri konuştuğun için ADAMSIN SERDAR
maşallah abi
kazasız belasız sürüşler antalyada hızlı araclar görmek güzel
teşekkürler
bi maşallahta benden gelsin..
maşallah allah kaza bela wermesin...
eyvallah saolun arkadaşlar
kardeşim araç çok güzel maşallah ... 76"lık varex Samsun :)