Geçmiş olsun Allah beterınden saklasın ah şu katil minübüscüler..
Printable View
Geçmiş olsun Allah beterınden saklasın ah şu katil minübüscüler..
geçmiş olsun abi Allah beterinden korusun :(
benimde en çok korktuğum şeylerden biri büyük arabanın yanında gitmek genelde yanına gelmeden önce iki kere sellektör atıyorum farketsin sakatlık çıkmasın diye
ama olacakla öleceğin önüne geçilmiyo malesef :(
geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın..
geçmiş olsun kardeşim.
Maşallah ıyı parlıyor :D geçmiş olsun tekrarda yakından gordum ole cok bısey yok bence
maşalllah hayırlı olsun spoon = japon
hadi lan yükle şu fotoğrafları :P
YENİ ÇEKİMLERİMİZ :)
Çekimleri Yapan @r3dkit nickli mehmet bingül... kendisi yiğenim olur :)
burdan ona teşekkürü bir borç bilir çekimlerin dewamını diliyorum :P
çekimler güzel olmuş hakkaten mekanda atlantis :)
Maşallah, güzel olmuş :) ön tamponu elden geçirseniz, bu sisler kalıcak şeilde port ve çıtaları kaldırsanız bence diğerlerinden farklı çok güzel olur :)
Aracınız çok güzel duruyor Maşallah :)
maşallah Kanka ;)))
acil boyanın bakıma ihtiyacı var bence inci gibi olması lazım acil :D
tamponda cok parca var bence azaltılmalı sısler kotu duruyr hıc begenmedım one guzel bır ek ve sadelık daha cok yakısacaktır arkasıda cok kalkık orantı olmamıs kazasız belasız
sol taraf hasarlı tamire gittiğinde araç tamponda elden geçecek :) aldığımda bu şekildeydi tampon fırsat bulup düzeltemedim... yandaki delik kapanacak sisleri ordan alacam ordayıda kapatacam kare sis alıp ortaya takacam bide mügen lip war çok yere yakın olduğu için sürtüyordu biraz çatladı çıkardım onuda geri takacam :) önü biraz yükseltim arkayıda az birşey basacağım en kısa sürede sanayiye götürüp yaptrmam lazım kazalı şekilde duruyor hala... teşekkür ederim bu arada önerilerin için :)
büyük devrim olmuş araba için:) maşallah kazasız belasız
aracın arkasıda biraz basıldı ve ön yaylar değiştirildi çok basık olduğu için :)
kırmızı bijon seti takıldı...
ve ouzs kankamın hediyesi olan egzozum takıldı :)
fotoları çekilip en kısa sürede konlacaktır :)
Maşallah çok agresif bir aracınız var. Ön basıklığı iyiymiş aslında.:)
Ön tampondaki sis yerleri hava filtresi için açılan deliklere benziyor. Garip durmuş.
Öncelik maşallah Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin, ön panjurda büyük H logosu şart ;)
teşekkür ederim sağolun :) önü çok nasık oldu aşırı sürtme yaptı ve tümseklerden geçemiyordum nerdeyse :) ön yayları değiştirmek zorunda kaldım... ös sisler aldığımda o şekildeydi eski sahibi sisleri ızgaranın orayı koymayı akıl edememiş :) ama yakındır oraları kapatıp ızgaranın içine alacam sisleri :)