teşekkür ederim sağolun :) ön panjur değişmesi lazım evet ızgaralı panjuru bende pek sevmedim :)
Printable View
Kontrastsız resimler bekliyoruz maşallah araca laf yok.
Kontrastsız Resimler :)
Plakaya gel MaşAllah
adım gibi eminim araba heh şöyle ya demiştir kendiyle başbaşa kaldığında :D maşallah
uzun süre sonra bir güncel çekelim :) yeni jantlarımızla...
bana jantlarını hediye eden ouzs kankama teşşekürü bir borç bilir aracının resmini sayfamda yayınlarım :D
Spoonlu hali çok güzel beyaz jantlara veda et derim. :)
beyaz jantlarda güzel araç basık olsa biraz :) aracı kışlk moda aldım yükselttimde birde yay ve amortisör takımlarınd problem war ondan dolayı basamıyorum aracı :S coil arıyorum bulim alıp takacam hemen o zmn daha güzel duracaktır önleri biraz basınca :)
abi önü orjinal mi yaptın baya havada ?
16 jant yordu tabi integramı :D Maşallah çok yakışmış, o ölçülerde benim arkadaşımdaki civic'e sürtüyordu bastıktan sonra sende de sürtebilir bilgin olsun :)
En kısa sürede orj. Büyük h logolu panjur ve ön tampon eki lip lazım die dusunuyorum kazasız sürüşler...
abi jant şuan eskisinden kötü duruyor ama belki yaylar geri gelince kendini gösterir belki renk değişikliği vs olursa bronz vs güzel durabilir ama zevk meselesi ben beğenemedim :/
oğuz bey buralardaysanız size sesleniyorum :D ver abi jantları geri bende sevmedim hahaha :D
Maşallah adam etmişsiniz aracı :)
... çok yakında yeni haliyle karşınızda olacak ...
Kazasız belasız kullan araç gayet başarılı ve güzel olmuş SPOONlarla tabi :)
Neymiş ne olmuş valla ama yapılması gerek şeyler var en önemlileride tampon ve panjur ...
aracima son olarak;
• deri kaput koruma takildi
• elektrikli spoon aynalar
• yan taraf yapildi
• on tampon elden gecti
• sisler cikarildi delikler kapandi
• orjinal carbon simota bigtube takildi
• jdm stickerlarimi yapistirdim
yapilacak islemler ise;
• jant degisimi olacak tekrar
• port bagaj takilacak
• onler biraz basilicak yazlik mod :)
• pedallar degisecek
• pasta cila tabiki :)
bunlar yapilirken resimlenecek ve eklenecektir güncel hali :)
maşallah özüne döndürüyosun aracı tampon olayını halletmişsin iyi bari en acil o gözüküyordu burdann birde sana tavsiyem aracın bej siyah bas cilayııı vakit buldukca mükemmel oluyor cünkü bu rengee :) jantlarıda ne alıcaksın bilmiyorum ama kesinlikle silver rengi al tavsiyem ;) birde çıkma falan klima tesisatını bulursan güzel olur vites topuzu vs etrafını orjinalini bulursan çıkma falan değiştir derim olmuyosada etrafını karbon kaplatabilirsin bunlar zamanla olucak şeyler tabi ilk haline göre çok fark etmiş maşallah tekrardan :)
saolsain kardesim yaptik elimizden geldikce vakit buldukca :) jant ofsetli dusunuyorum siyah bbs arkaya kamber verecem önlerede sac jant takip kullanacam bir muddet :) vites topuzunun etrafini karbon kapliyacam bende oyle dusundum yada uygun bulursam yenisini alir degistirrim... en kisa surede pasta cilayi uygulayacam araca kışı atlatti ama mat kaldi :)
abi aracın maşallahı var yanlız pasta cila istiyor bide orjinal honda logolu panjur ve tampon eki şart :) keçiörende oturuyorsun heralde abi genellikle görüyorum seni :D
evet kardesim keciörendeyim :) pasta cila ztn bayadir sart bi turlu yapamadim firsat bulupta... öne ekledim logolu panjurumu... kare sislerimide ekledim... short shiftimide taktim :) tampon ekine ihtiyac duymuyorum mugen fiber lip var aracin onu yuksek oldugu icin eksiz gibi duruyor kis gelince yukseltmistim onu geri basacam o zmn guzel durur :) bide onlere biraz ince teker bulmam lazim ustundekiler 195 taban kalin geldi biraz 175 fln bulup takicam sac jantla o zmn basinca rahat olur surtme yapmaz :)
aracima islemler yapildi ama foto cekemedim en kisa surede temizleyip aklayip paklayip resim koyacagim :)))
• pedallar takildi
• short shift ve mugen topuz takildi
• jdm kare sari sislerim takildi
foto isteriz.
bende keçiorendeyim 1.6 ies kullanıyorum.Yavaş yavaş bizde yapıyoruz bişeyler.
tanışalım abiler bigün yardımcı oluruz birbirimize...
masallah.. arkayı az daha basmak gerek ama.