hani TR de tek olayım gibi bi amaç varsa eyvallah ama bence o maliyetlere değmez :)
Printable View
hani TR de tek olayım gibi bi amaç varsa eyvallah ama bence o maliyetlere değmez :)
Yok yahu,hic oyle isteklerim olmadi. Cok tek oldum ama Tek olunca bir yararini gormefim ;)
Daha cok mantik olarak bakiyorum,para/cokomel egrisi pek hakkini vermiyor dedigin gibi.
Skyline Parasi bedava valla.Beyaz Yada siyah...
onu diyorumya abi zaten süperspor bir çok aracın oldu :D
maliyeti ciddi albeniside yok bence o kadar
335K usd'ye LFA değmez :) gerçi opsiyonlarla birlikte F30 328i 100K €'ya geliyor ya neyse :)
997TT ve GTR R35'e bindikden sonra şahsen kendime SS klasmanında bitane aston martin alırdım :)
hala eğer içinde pist'de gazlamak süre yapmak varsa C6 ZR1 covette olabilir ama yolda tutması gerçekten zor bir araç ama nürburgring pist rekoru'nu haziranda bu araçla kırmışlardı :)
Zonda F'den daha hızlı :) yada Şöyle güzel bir wide body'li Evo 10 yapılıp doldurulup pistte çok fena zevk alınabilir :)
Skyline bu sinifta tek kesinlikle!
Herseyiyle; yol tutus-saglamlik-mod kolayligi-parca ucuzlugu-erisilebilirlik...
Edit:Aston rezil bir araba,bir daha asla! Zr-1 biraz sisirilmis bir arac,bagimsiz testlerde geride.
Gtr ve Turbo S'e rakip degil. 458 tam olmus ;)
bu arada LFA olucaksa sarı'dan başkası yalan :)
Lexus LFA revving - YouTube
LFA Nurburgring Edition var piste daha uygun gibi ama tur zamanları nasıl bilmiyorum
http://images.thecarconnection.com/m...00392974_m.jpg]
eger amac farklılıksa o yuzden lfa dedım.atmosferık olsun bu sefer dıye.dunyadakı en guzel sese sahıp otomobıllerden bırı bence.neye gore kıme gore deger degısır.:) bence deger :)
ben sarıdan yanayım en çok yakışan renk ama sevmezsin diye dedim maviyi
http://farm6.staticflickr.com/5087/5...6b37f319_z.jpg
Alıp almama fikrimi sorarsan bence bir hata olarak kalır time line da,kullanırken dert satarken ayrı dert.. neden dört kapı bişey bakmıyosun bi süre dinlen sonra daha büyük hevesle geri dönersin bence..
Abi sen lambo turbolamalisin,bi ara boyle bi fikrin vardi sanki.
Fikir hep var ama bazi sorunlar var o projede. Tam saglikli yurumuyor suan...
Lfa nin sesi ve goruntusu muthis ama okadar iste...
Denizcim,zaten dediklerini yazdim ki satarken otturur adamu :( 4 kapi,Cls 63 aklinda suan,Evotech in cok fazla basarili uygulamasi var,991 TT ye kadar guzel dinlenme olur sanki...
Abi al bi GT3 RS sende kurtul bizde kurtulalım :)
olmadı carrera GT'de olabilir :)
Carrera GT yok,yanı ıstesende alamazsın kı :(
RS ıyı ancak GTR dan sonra pıstte keyıf verıcek bır makına degıl.Artık 997 den bır sey almam,991 i beklıyorum ;)
Sıze pıst ve yol performansı karsılastırmaları;
Ferrari 458 Italia vs Lexus LFA - FastestLaps.com
Ring paketlısı daha mı ıyı?Sadece kendı ıcınde...
Lexus LFA Nurburgring Package vs Lexus LFA - FastestLaps.com
Aslanım GTR!ım benım...
Nissan GT-R vs Lexus LFA - FastestLaps.com
GTR,Pıstte domınant ama Roll da agırlıgı dezavantaj...
Nissan GT-R vs Porsche 911 Turbo S - FastestLaps.com
Veeeee kazanan; "458"!!!!!!!!!!!!!
Nissan GT-R vs Ferrari 458 Italia - FastestLaps.com
O zaman 458 abi... :D