cok harıka bı makına maşllah allah nazarladan saklasın gülü güle kullanmak nasip etsinn
Printable View
cok harıka bı makına maşllah allah nazarladan saklasın gülü güle kullanmak nasip etsinn
Hayirli olsun :) cuma sabahi trafikte yanimdan gectiniz galiba :)
hayirli olsun maşallah kazasiz belasiz sürüsler
Maşallah abi güle güle kullan hayırlı olsun :)
Allah kaza bela vermesin maşallah
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin massallahı var çok güzel duruyo
Cuma baska arac kullaniyordum ;)
Tesekkurler iyi dilekler icin,Allah razi olsun,daha iyilerine sahip olursunuz insallah...
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürersiniz inşallah.
997 tt ye bu yakisirdi Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin hakeden adama yakisir:)
Tesekkur ederim arkadaslar,amin...
SAgol Rasit,estafurulah....
Hayırlı olsun Murat bundan daha iyi süreler bekliyoruz
Sagol Cenker. Telde konustugumuz gibi,daha sure yapmak gibi hedefim yok,Gtr da hedefleri alt ust ettim pistte ve hizlanmada(Stok motor)
Bu takas boyle denk geldi,herseyiyle cok cok pro hazirlanmis ve buyuk know how var ustunde. Bir kac degisikliklerim olucak(bazilarini yaptim bile) potansiyeli cok yukarlarda ama ben bildigin gibi sinirin cok altinda kullanicagim ;)
yakısmıs sana masallah agız tadıyla bınersın ınsallah
Maşallah kazasız belasız. Aldığınız her aracın hakkını veriyorsunuz. :icon_tup:
Arkadaşında yazdığı gibi Nissana Porsche tebrik maili atmak lazım tebrikler ürettiğiniz araçlardan Murat Bey satın aldı diye :D
Tesekkur ederim arkadaslar...
Hakkini vermek genis bir kapsam,kendi capimda bir seyler yapmaya calisiyorum diyelim ;)
Bi soruda benden gelsin RAE plakalı olanmıdır bu maşallah secimleriniz çook güzel
Şekerim hayırlı uğurlu olsun sana bu araba yakışır japon seni bozuyo :)
hayırlı olsun
pistlerde görebilecek miyiz?
hayirli olsun abi masallah...
Rae farkli bir arac.
Eski Subarucu adama Capon nasil yakismaz ;) 911 'in yeri ayri tabi,listemdeki sayisindan belli...
Pistde tabiki ama 49,1 sec zor ,malesef...
Tesekkur ederim iyi dilekler icin arkadaslar...
hayırlısı olsun hergun bızım okulda otoparkta duruyordu herhalde artık goremıycez :(
Beyaz Gtr goruceksiniz ;)
abi gtr'ın roll'ünü izleyemedik,bunu izleriz inş. sitenin hızlıları ile güzel olur aslında.
bu arabayı bi 6 ay kadar önce bilgi üniversitesinde görmüştüm santral diye geçiyordu sanırım :) oranın sahibi diye duymuştum :) gerçekten çok iyi duruyor ve çokta iyi gidiyor anladığım kadarıyla :D kazasız belasız kullanın :)
Hadi hayirli olsun Murat dogru tercih :D
Gucden ziyade benim hedefim optimum yurumesi. Yani yol tutus mukemmel olmali,sorunsuz olmali en son guclu olmali. Yani Roll icin limitde yuruyen araclar yada surekli kontrol yada parca degisimi icin sanayi yoluna giden araclar bana gore degil. Suan bu arac hizli ama yol tutus istedigim noktada degil,onlarla ugrasiyorum. Yahi ilk Hedef; yol tutus ve guvenirlilik.
Rifat abinin arabasi,sahibi degil uni.nin baskani.
Sekerim dogru tercihmi bilemiyorum,artik icim disim 997 TT oldu,satarim bayramdan sonra. 991 C2S tercih ederdim ;)
Muratcim,dogru diyorsun,roll videosuz gitti Gtr,bir gece yapicaktik cok basit bir hatadan olmadi,sonrasinda teklif edende olmadi. Umarim 997TT ile Roll videolari cekeriz,teklif olursa hemen evet derim herzamanki gibi,sorun yok ;)
çok güzelmiş :) tadımlık foto olmuş resmen, maşallah...
eski bir porscheci olarak 997 TT çok çok doğru tercih diyorum güle güle kullanın :)
yeni gördüm ve çok sevindim ALLAH c.c. ağız tadıyla binmek nasip etsin,bende arkadaşlara katılıyorum skyline nı bir adet rol video su izletmeden sattın arkadaşları bu keyiften mahrum ettiniz ,ama ben video suz roll yapmam, ALLAH tan bizi kırmayıp o gece senle keyfine sıktığımızda da video play daydı arkadaşlar izlesin tadımlık.porş un güzel roll videolarını bekliyoruz.
ap7765 golfv gti gt30r &skyline gt-r ams alpha - YouTube
997 efsanedir :) güzel seçim.. allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin..
Tesekkur ederim iyi dilekler icin,6. 997,5. 997TT oldu ;)
tospagalari seviyorum.
Hakan,daha oncede yazdim,1 kez ciddi roll olucakti okadar,siz haric,teklif gelmedi. İyi ki cekmissiniz,kisik ayarda,14 psi da idim.
Porsche nin videolari olur,belki carsamba gunu cekerim sanirim yada teklif gelirse,seve seve.
Ben davet etmiştim ozgunle sizi atasehirde hatırlarsınız ?
Hic Davet gelmedi olmasın :)
Sanirim o davet Hilmiyle olandi? O gece basit bir hatadan roll olmadi.
Baska davet gelmedi? Ozgun bir kez aradi bu hususta,tamam yapalim dedim,sonra kaldi oyle...
Simdi yapariz,sorun yok. İki japon iyi olurdu,Japon-Alman olur...
Yok o aksam degildi :) Benim barışın Turbo M3'le denediğim aksamdi sizi çağırdığımız da siz süre çıkartıyorsunuz o aksam.Neyse deneriz sorun yok ama ben setup değiştiriyorum biraz daha güçlenmek için.Bunuda satmazsanız yeni Setupla deneriz :)
Ok,simdi oldu. Valla o gece bir Map uzerinde calisiyordum,6 saat bayilmistik artik.hatta ozgunle konusmustuk.
Bu haliylede deneriz,guclenincede deneriz,fark gorunur? Motorumun potansiyeli 2,4 bar ama ben hic 1,7 bar'i gecmiyorum,denerkende o ayarda olucagim. Hic bir yakit yada katik kullanmadan.
Siz nezaman hazir olursaniz,haberlesiriz...
Cuneyt Murat gelmezse ki gelir atasehirde evin onunde uyutmaz zorla cikartiriz otobana :D
Maksat eglence olsun Senin gibi muratta cikar gelir starbucksda kahveler benden :D
Persembe 16:00'a kadar her dakika gelirim,ne demek.
Sonrasi 1 Kasimda ancak...
Eger kasim ayinda satilmazsa,gunluk kullanimi 2,0-2,2 barlik upgradeler yapicagim.
Pist icin set up lar tamam gibi...
maşallah abi. Allah daha iyilerini nasip eder inşallah. Biz de resmilerine bakarız anca :D