Maşallah kazasız belasız. Aldığınız her aracın hakkını veriyorsunuz.
Arkadaşında yazdığı gibi Nissana Porsche tebrik maili atmak lazım tebrikler ürettiğiniz araçlardan Murat Bey satın aldı diye![]()
Maşallah kazasız belasız. Aldığınız her aracın hakkını veriyorsunuz.
Arkadaşında yazdığı gibi Nissana Porsche tebrik maili atmak lazım tebrikler ürettiğiniz araçlardan Murat Bey satın aldı diye![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Tesekkur ederim arkadaslar...
Hakkini vermek genis bir kapsam,kendi capimda bir seyler yapmaya calisiyorum diyelim![]()
Şekerim hayırlı uğurlu olsun sana bu araba yakışır japon seni bozuyo![]()
hayirli olsun abi masallah...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Rae farkli bir arac.
Eski Subarucu adama Capon nasil yakismaz911 'in yeri ayri tabi,listemdeki sayisindan belli...
Pistde tabiki ama 49,1 sec zor ,malesef...
Tesekkur ederim iyi dilekler icin arkadaslar...
abi gtr'ın roll'ünü izleyemedik,bunu izleriz inş. sitenin hızlıları ile güzel olur aslında.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bu arabayı bi 6 ay kadar önce bilgi üniversitesinde görmüştüm santral diye geçiyordu sanırımoranın sahibi diye duymuştum
gerçekten çok iyi duruyor ve çokta iyi gidiyor anladığım kadarıyla
kazasız belasız kullanın
![]()
Hadi hayirli olsun Murat dogru tercih![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Gucden ziyade benim hedefim optimum yurumesi. Yani yol tutus mukemmel olmali,sorunsuz olmali en son guclu olmali. Yani Roll icin limitde yuruyen araclar yada surekli kontrol yada parca degisimi icin sanayi yoluna giden araclar bana gore degil. Suan bu arac hizli ama yol tutus istedigim noktada degil,onlarla ugrasiyorum. Yahi ilk Hedef; yol tutus ve guvenirlilik.
Rifat abinin arabasi,sahibi degil uni.nin baskani.
Sekerim dogru tercihmi bilemiyorum,artik icim disim 997 TT oldu,satarim bayramdan sonra. 991 C2S tercih ederdim
Muratcim,dogru diyorsun,roll videosuz gitti Gtr,bir gece yapicaktik cok basit bir hatadan olmadi,sonrasinda teklif edende olmadi. Umarim 997TT ile Roll videolari cekeriz,teklif olursa hemen evet derim herzamanki gibi,sorun yok![]()
yeni gördüm ve çok sevindim ALLAH c.c. ağız tadıyla binmek nasip etsin,bende arkadaşlara katılıyorum skyline nı bir adet rol video su izletmeden sattın arkadaşları bu keyiften mahrum ettiniz ,ama ben video suz roll yapmam, ALLAH tan bizi kırmayıp o gece senle keyfine sıktığımızda da video play daydı arkadaşlar izlesin tadımlık.porş un güzel roll videolarını bekliyoruz.
ap7765 golfv gti gt30r &skyline gt-r ams alpha - YouTube
zd9000 cupra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)