teşekkür ederim jantlar Borbet-b 7x15 inç 30ET bu araba için fazlasıyla geniş bi jant :) lastikler de 195-45-15
dedim hemen koyayım buraya :) belli olmaz ya hava izin verirse belki yaparız yine detaylı bişey :)
Printable View
[QUOTE=ERH_;6464943]teşekkür ederim jantlar Borbet-b 7x15 inç 30ET bu araba için fazlasıyla geniş bi jant :) lastikler de 195-45-15
ön ve arka ofset değerleri aynı sanırım.7 ofsette 195 tabanın böyle gerileceğini hiç tahmin etmezdim. 7inç ofset 17.78cm eder, 19.5cm tabanlı lastik nasıl oldu da böyle gerildi ki:soru: :beuj:
evet ön arka aynı ben de pek anlamam ama bundan önce kullandıgım jantlar 6.5x15 et30 ölçülerine sahipti yanakların görüntüsü buna yakındı et degeriyle alakalı olabilir belki
ofset değeri ile alakalı diye biliyorum bende, çünkü ofset jantın taban genişliğini belirler. et degeri tekerin çamurluktan içeri yada dışarı çıkmasını etkileyen değer olarak biliyorum.ofset(J) değerinin tam olarak 7 olduğundan emin misiniz?eger 7 degerinde o ebattaki lastikler bu şekilde duruyorsa gerçekten çok iyi durmuş.:icon_tup:
Kalite kokan hareketler bunlarrr Erhan abiii
Bende begendım masallah
Rengiyle duruşuyla her yönüyle çok başarılı bir şekilde yapılmış bir araç Allah kaza bela vermesin MaşAllah..
Tarçın corsayı bekliyoruzzzz :D
corsa candır + 10
mat siyah spoonlarla ve kaput maskesi de çıkarıldığında fantastik olur. bu hali de çok güzel maşallah ama jant şart bence.
maşallah erhanım :D
ameliyatla ayırcaz bu arabayı senden :D
İnşallah abi hayırlısıyla gidip gelmen dileğiyle , 4 gözle bekliyorum :D
teşekkür ederim..güncel fotoları önceki postlarda mevcut jant takıldı ayrıca spoonun bu arabanın jantı olmadığını düşünüyorum (şahsi fikrim)
walla bu gidişle öyle olucak gökhanım bütünleşti araba benle resmen :D
coming soon..:D
maşallah..
öncelikle kazasız belasız maşallahı var aracanın :) 1.sayfadaki halini tek geçerim ;)