eski jantlarınız hoşuma gidiyordu ama yenisinide merak ettim :) arabanızın maşallahı var kazasız belasız
Printable View
eski jantlarınız hoşuma gidiyordu ama yenisinide merak ettim :) arabanızın maşallahı var kazasız belasız
Erhan göbekleri var dimi sende :)
teşekkür ederim :) bakalm uzun uğraşlar sonunda bugün takabildim jantları ilk başta gözüm alışmadı ama fena durmadı en kısa zamanda güncel foto eklerim
var da göbeklerdeki logolar fln biraz apaçi işi onlarla uğraşamadım daha bugün taktım bakalım göbeklere de kısa zamanda girişicem :D
uzun uğraşlar sonunda jantları istedigim hale getirip takabildim şimdilik tek foto:)
http://a1211.hizliresim.com/13/l/g1xm9.jpg
maaşallah kardeşim kazasız belasız. bence nokta oldu bu jantlar. güle güle kullan.
Jantlar çok yakışmış Maşallah :)
jantlar ne jantı çok iyi olmuş :)
off gözümü alamadım maşallah :D
sağolasın kanka benim kadar sen de uğraştın ellerine sağlık senin de :)
teşekkürler:)
teşekkür ederim :) jantlar Borbet-b
sağolunn:D
Maşallah araç zaten çok güzeldi.Jantla birlikte muhteşem olmuş.
nokta olmuş ...
en güzel corsa B'lerden bence ;)
kazasız belasız...
Valla kış korkutuyo, ama dayanamıyorum evde yatmalarından bi hafta sonu çılgınlık yapabilirim. Yeni jantlarda nokta olmuş maşallah :)
Aşırı güzel olmuş çok beğendim abi maşallah :)
çok güzel olmuş maşallah
renk gelmiş aracıınza
Jantlar nokta olmuş maşallah :)
teşekkür ederim:)
sen daha takmadın mı yoksa o coilleri :) cok sagol rotiform bulamadım sanki benziyo dedim bunları aldm ben de :D
teşekkür ederim Berkaycım:)
teşekkürler...
Jantlar hakıkatten cok hos durmus :)
çok iyi olmuş maşallah. Valla ne yalan söyliyim jant konusunda zevkinize hayran kaldım nokta olmuş resmen