maşallah çok hırçın duruyor![]()
maşallah çok hırçın duruyor![]()
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
uzun süredir kafamda yapmayı planladığım bir işti üst kapağı polishlemek. ***** Kütahya'dayım burda polish işi yapanı bulmak zor olacağından jantlarda olduğu gibi bu işi de yapmak bana düştü. En son motoru da güzelce temizledikten sonra rahat duramadım jantlara uyguladıgım malzemelerden elimde kalanlarla 2 gün önce giriştim işeilk halimiz
acaba olur mu? sorunsuz yapar mıyım diye düşünerek önce bi köşesinden başladım korka korka
baktım fena olmuyor elim de alıştı o hızla alt kısmı bitirdim.Saat geç olduğu için o günlük yeter dedim bıraktım.
ertesi gün erkenden işe koyuldum başlamadığım yerlerde hafif yağ kalıntıları olduğu için parlatma keçesi yerine ince zımpara tercih ettim.Sırasıyla 600-800-1000-1500 ve 2000 zımparayla güzelce temizledim.
zımpara işi bittikten sonra sıra geldi dremel in metal parlatma pastasına
2-3 kat pastadan sonra gözüme takılan atladığım bi kac yeri de rütuşladım oldu sanki
vee son halimiz
aradaki farkı görmek açısından da öncesi-sonrası
Parlatmada dremel'in parlatma keçelerini ve metal parlatma pastasını kullandım iki günlük uğraş sonunda bi hayli yorulsam da karşısına geçip baktığımdaki son görüntü bütün yorgunluğumu aldı![]()
Kütahyadaa harcanıyosunnnn izmiree transfer edelim seni![]()
eline sağlık güzel olmuş sadece şu ecotec üst kapak yazısının üzerindeki mum kaplama sanırım onu temizlesen daha çok güzel olacağını düşündüm .)
çok güzel görünüyor maşallah elinize sağlık...
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
14 Şubat itibariyle 7 yıllık birlikteliğimiz sona ermiş aracım satılmıştır alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun![]()
Alana Hayırlı uğurlu olsun arac güzelmişti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)