maşallah kazasız belasız kullanın..
Printable View
maşallah kazasız belasız kullanın..
Maşallah. Yaylar takıldıktan sonra daha bi hoş duracaktır. Kazasız belasız.
inşaallah diyelim :)
turkıyede 5 adet coupe var beyazı ızmırde bucada var:)1 bursa 3 tanede ıstanbulda masallah gumruktekı halını bılıyrm kazasız belasız kullan
beyaz olan hakkında çok konu açıldı sedandan bozma dediler. Bursa da 2 tane vardı birini ben İstanbula getirdim birde izmir siyah coupe var yani şu anda İzmir İstanbul ve Bursa olmak üzere 3 adet
Sarp benim kardeşim olur :) o gördüğünüz MG plaka ise misafir aracı. yani türkiyede yaşayan yabancı uyruklu birisinin. şu anda da burada değil zaten.
peki bu arabanın geçmişi nasıl, ve eski resimleri varmı elinizde şu anda forumda olmayan?
aracın maşallahı var . sizi türkiyede ki nadir bulunan araçlardan biliyorum siz sayfa sahibiydiniz
doğrudur hocam. şu anda da devam ediyoruz zaten aynen kaldığımız yerden
10bine yakın bi sayfanız vardı o kapandıkdan sonra 2-3 tane daha açıldı diye biliyorum ama takip etmedım son zamanlarda. bu arada şu sedan bozma mevzusu nedir subarudan eg civic mi yapmışlar ?
bak imzamı yazdığım adres şu anki devam ettiğimiz sayfanındır. oradan devam edebilirsin. sedandan bozma bitane beyaz yaptılar diye biliyorum sonra eskişehirde falan görülmüş. fakat sonra bu arabanın misafir plaka olduğu doğrulandı yani safkan coupe ve ülkesine gitti burada değil şu an. subaru mevzusu ise gerçek bir sedan imprezayı coupe yapmışlar. ben görmedim ama görenler varmış
anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
rica ederim ne demek
maşallah farklı bi jantla daha da güzelleşir
kazasız belasız
maşallah güzel bi jantla çok daha iyi durabilir, orjinal vti jantlarıyla mesela
Maşallah, böyle bir araca sahip olmak güzel bir duygu olsa gerek :)