sultangazı de sanko sanayıde bi tane 35 AN plakalı coupe yatıo arkdslar.renk ya sıyah ya yesıldı emın degılım
Printable View
sultangazı de sanko sanayıde bi tane 35 AN plakalı coupe yatıo arkdslar.renk ya sıyah ya yesıldı emın degılım
maşallah cok guzel arac kazasız belasızz...
maşallah kazasız belasız :)
Sultangazi de yatan 35 AN 3050 izmirden swap için gelen siyah coupe. fakat bildiğim kadarı ile aracı komple stock yapıp satacaklardı. yapan usta ile görüşmüştüm.
Karaoglandan bahsediyosanız bir yanılgınız var. :) MaşAllah formu araştırın setup ına ulasırsınız.
maşallah kazasız belasız
Arkadaya Kare plaka koyun...
arkadaşlar aracın üzerindeki jantlar ve yaylar satılık haberiniz olsun. 4 aylık jant 4x100 ofsetli. 5 cm yay aldığım için sürtecek onun için değiştirmek istiyorum yada takas olabilir fiat 400 tl. yaylarda şu an üzerindekiler 3.5 cm spoon 1992-2001 uyumlu sorunsuz sürtme falan yapmaz. arabayı basacağım içn bunlar fazlalık. yaylar 120 tl
Masallah zamanla cok guzel olacaktir kasa zaten nokta
Bu arabanın hakkı y-56 ..
bursada hakanın arabasıydı sanırım
maşallahı var
ayrıca 1 tanede siyahı var ahmette topluyodu ama sanırım maddi sıkıntılarından ara verdi
Hakan'ın biraderi Ahmet hala topluyor arabayı. Ne zaman çıkar bilinmez. onun üzerinde sanırım D16Z9 var tam bilmiyorum. Bursa ya gittiğimde ikisinin arkalı önlü fotolarını çektik.
izmirden gitme bizim aponun araç sanırım bu.
Eski rengi kırmızıydı sanki...
maşallah çok iyi
eski kırmızıymış evet bende sonradan öğrendim. eski resimeri var mı acaba
bu araça kırmızı yada jazz mavisi çok guzel gider birde 15 jant 45 yanak lastikle yere bastıgında bu araba evrim geçirmiş gibi olur.....
yere basmak için 5cm Eibach yay elimde mevcut fakat jantları değiştirmem gerek sürtebilir. Lenso, Spoon yada bu tarz jant varsa taka edebilirim arkadaşlar. 4 aylık çok temiz çiziksiz.
JDM İstanbul buluşmasında görmüştüm aracı...yakından inceleme fırsatım da olmuştu.4 kapı bir eg sahibi olarak kıskandım :) maşallah araca..kazasız belasız cezasız...