Murat abi arabanın maşallah ı var bi türlü yakından göremedim. Kazasız belasız kullan :)
Printable View
Murat abi arabanın maşallah ı var bi türlü yakından göremedim. Kazasız belasız kullan :)
bi ara gel işyerine gòstereyim yada ben mahalleye gelirim :)
Murat ve gökan şenlendirmişsiniz konuyu :)
Murat'ım ayrıca seni burada görünce gözlerim yaşlandı. Aylardır söylüyorum.
EG Coupe'miz hakkında daha ne yorum yapayım zaten. Net; kazasız, belasız ve cezasız günlerde kullanman dileğiyle..
Vayy bro sen burada mıydın:) ajan gibisin maaşallah :)
Maşallah kazasız belasız...
maşallah kazasız belasız .
teşekkürler arkadaşlar yay sorununu hallettik inşaallah 4 Kasım Körfez Pistine dip basık olarak gelcez
Araç hakkinda başka bir konuda "eğimli yolda düz durmuyo, bi tarafı 5 cm yüksek diğeri alçak falan yazılmış. Arac burada isteyen gelir istediği yolda test eder eğer dedikleri çıkarsa anahtarı orada bırakp gelcem. Millet bilup bilmeden ne güzel yorum yapıyor.
bı tanede ben bulsam alıcam valla
trafikte yürüyen başka ej2 coupe yok arkadaşım. bundan başka 2 tane var ama aylarca toplanmayı bekliyorlar.
murat abi yeni uygulamalarla dahada güzel olacak inşallah jant ve stop far uygulaması ayrıca birde renk değişimi olursa off :)
inşallah hepsi olacak haftaya eibach yayları takacağız. jant lastik için acele etmiyorum yaza kadar vakti var far olarak angel düşünüyorum arkaya da JDM stop
maşallah ....
önede karartılmış şeffaf jdm far yapsan abi ? daha bi hoş olur gibi stop sanırım beyaz kırmızı olanı diyorsun?
evet arkaya beyaz kırmızı jdm far. öne de bunun önceki hali angel far vardı çok iyi duruyordu
sunroof sağ ayak kırıldı, tamir yada sağ ayak elinde olan var mı?
normalde cıvıclerın bırtarafı daha basıktır zaten:)
lastiklerin yanakları biraz kalın kaçmış. jantların rengi pek olmamış.
Bunların dışında gayet güzel duruyor, maşallah...
lastikler 195-50-15 olmasına rağmen neden kalın görünüyor anlamadim ama jantların yapisindan olsa gerek. komple değiştireceğim jant lastik haklısınız. spoon, vtec yada beyaz lenso düşünüyorum