masallah çok büyük emek vermişsiniz ve karşılıgnı fazlasıyla almıssınız..
Printable View
masallah çok büyük emek vermişsiniz ve karşılıgnı fazlasıyla almıssınız..
Allah sorunsuz sıkıntısız binmeyi nasip etsin Gökhan abicim. Maşallah.. :)
bugün aracı 3.sanayi de gördüm maşallahı var. ama egzoz kasislerden geçerken çok sallanıyor :D
Ben projeyi hortlatmak istedim, yapılacak fazla bir şey kalmamış gibi dursada devamı olacak mı? Büyük zevkle takip ettim.
İki gün önce aracın bir videosunu izlemek nasip oldu tek kelimeyle maşallah gerçekten emek harcanmış ve müthiş bir şey olmuş.
Problemsiz sıkıntısız binersin inşallah.
dün gece otobanda izlerken keyif aldığım tek araçdı maşallah Gökhan s2000 kaçmış onun içine=)
- Maşallah harika bir araç haline gelmiş emeğinize sağlık. Delsol'cuların bu azmine hayranım.
-Delsol kullananların hepsinde bu aşkı görmek çok güzel. Prelude kullananlarda hiç böyle örnekler yok. Bir gün Prelude'mi satarsam fanatik bir Delsol'cunun almasını isterim gerçekten.
- Kazasız belasız sürüşler...
Maşallah öncelikle keyıf alarak konuyu takıp ettim buyuk emek var aracınızda gule gule kullanın ;)
ustam typer ile denediniz mi ?
Baştan sona hayranlıkla okudum. Emeğinize sağlık söylenecek tek şey maşallah... Bu arada araç hiç Gaziantep'e geldi mi acaba ?
Ben bi sigara daha yaktım.. Maaşallah abi.
Arkadaşlar aracımı 2,5 hafta önce değerini bilen ve en az benim kadar iyi bakacak daha öncede Del Sol sahibi olan sevdiğim bi kardeşime üzerinden vida dahi sökmeden verdim, kazasız belasız güle güle kullansın inşallah :)
Aldığım günden sattığım son güne kadar beni hiç üzmedi ve hayattan daha da çok keyif almamı sağladı. Del Sol başka bir dünya gerçekten herkese tavsiye ederim :)
Yorum yazan herkese çoook çok teşekkürler :)
@arkın_allen / Araçla Gaziantep e gitmedim, hiç İzmir dışına çıkmadım, yine İzmir de kaldı zaten.
Masallah valla emek cok , kazasız belasız :D
2 gun once bostanlıda gazlayan sizdiniz sanırım sesi aşırı hosuma gitti blackjack'te oturuyodum gidene kadar arkasından baktım masallah allah kaza bela vermesın.
sattıgınıza dair mesajı şimdi gördüm...
hani bazı arabalar vardır kişiyle özleşir ahanda rosso del sol senle özleşmişti gökhan abi :( ben hala inanamıom sattıgına hayırlısı olsun tekrar
Konuyu yeni gördüm, okurken inanılmaz keyif aldım, mükemmel titiz bir çalışma olmuş, mükemmel bir emek var, ellerinize sağlık, kesenize bereket.
Aracı verdiğiniz arkadaşınıza kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Size de hayırlısı olsun. Allah daha iyilerini nasip etsin inş :)
Bu araca ne desem az kalır. Projeyi baştan sona okudum. Arkadaşın ellerine sağlık emeğinin karşılığı tam olmuş. Ben alt tarafı bi cila attıktan sonra verdiğim emektende dolayı oturur arabanın karşısına izlerim sadece arabamı. Heralde bu kadar şey yapmış olsam araca özel güvenlik kiralarım başında dursun diye. Maşallah allah nazardan saklasın.