Maşallah Gökhan abi okurken yoruldum Allah kolaylık versin :) Sc den sonraki halini sabırsızlıkla beklıyoruz:)
Printable View
Maşallah Gökhan abi okurken yoruldum Allah kolaylık versin :) Sc den sonraki halini sabırsızlıkla beklıyoruz:)
Beyaz del sol İle sizin del sol adama del sol aldırır valla bıkmadan okudum maşallah kazasız belasız nazarlardan saklasın Rabbim :)
MAŞALLAH gökhan kazasız belasız..
Maşaallah çok emek vermişsin karşılığınıda almışsın abi:) Kazasız belasız binersin inşallah.
ağzım açık okudum maşallah çok emek var parada harcanmıs kesene zevkine bereket gökhan .
sadece jantları begenmedim ilerde degiştirirsin diye düşünüyorum maşallah :)
hanı olur ya ınsan en yakın arkadasının ne ara sısmanlaıgını ne ara zayıfladıgını yanında sureklı olduugu ıcın bılmez. konuyu sımdı tekrar okuyunca oha gokhan abı amma ugrasmıs bu arabayla dedım. ama nokta atısı oldu. emeklerıne saglık abıcım.
Maşallah Gökhan'cım, canlı gördüm arabayı zaten, emek çok fazla ama sonuç da bir o kadar mükemmel. Kazasız belasız kardeşim. :)
maşallah gerçekten süper bir çalışma ve müthiş bir emek var.. okurken yüzümde bir gülümseme oluştu, kendi aracımmış gibi sevindim.. :)
rabbim kazasız belası kullanmayı nasip etsin..
çok özel değilse ortalama ne kadar harcama yaptınız.. pm de atabilirsiniz.. cevap sizde de kalabiliri tabiki.. ;)
maşallah herşey mükemmel olmuş.allah kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip etsin
Maşallah çok iyi olmuş ,kazasız belasız
maşallah ne uğraşmışsın yaw allah utandırmasın
maşallah gökhanım kazasız belasız iyi günlerde binersin
belgesel tadında izledim :D
SÜper tatlı bir delsol olmuş gülegüle kullan Gökhan
Evladiyelik proje olmuş. Gökhan abi Honda konusundaki bilgi ve tecrübeni konuştumuşsun. Maaşallah kazasız belasız, büyük bir nazar boncuğu şart.
Maşallah, işi gücü bıraktım baştan sona yaptıklarınızı okudum. Çok fazla emek harcamışsınız. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Maşallah... Çok emek vermişsiniz, çok ta güzel olmuş. Allah sorunsuz, sıkıntısız, kazasız, belasız kullanmayı nasip eder inşallah.
emeğinize sağlık çok iyi olmuş gerçekten maşallah :)
Emeğinize sağlık,çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın:icon_tup:
Maşallah.
Helal olsun, çok güzel olmuş inşallah çok uzun süre sorunsuz kazasız belassız binersiniz.
Forumda herşeyi böyle iki dakikada okuyup çok kolaymış gibi geliyor ama sanayide ufak bir işimiz oluyor hemen sinir stres oluyoruz, elinize sağlık.