hayırlı olsun güle güle kullanın
Rıza maşallah A3 hayırlı olsun. Hayırlısıyla bir de askerliği bitirdin mi tamamdır![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
rıza hoşgeldin tekrardan..bir jant olayına girmişsin belli ki,ne taktın acaba merak ediyorum..
yaysız da takmamışsındır diye düşünüyorum![]()
Aybars, Erhan ve Ogun cok tesekkur ederim..
Volkan, dedigin gibi yay ve jant tamam. jant ilk defa gordugum bir modeldi, baya da hosuma gitti. iki-uc guzel fotograf cekebilsem ekleyecegim ama ***** hava sartlari imkan vermiyor.
Faruk, bitirdim sonunda askerligi![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
rıza jant'ı çok beğendim maşallah..
siyah ön panjur, arka plakalık iptal, altı düz s-line direksiyon ile daha fazla bir şey yapmaya gerek olmayan bir a3'ün olmuş olur![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
sonunda fotograf makinasiyla birkac fotograf cekebildim
onceki mesaja ekledim hepsini.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
Güle güle kullan 2 hafta önce sanırım Maslakta Hondanın ordaki Pilavcıda pilav yerken önümden geçtin tahmin etmiştim senin olduğunu plakadan
Bende de 1.6TDI Golf var, Greddy turbo timer takarken montaj nasıl oldu, herhangi bir sıkıntı çıktımı, kullanımda (otomatik kitlenme camların kalkması vs) bir etkileme var mı?
oncelikle tesekkur ederim. benimdir muhtemelen; oradaki shell den mazot alirim ve sanayiye ugrarim baya
Turbo timer tamamiyla sorunsuz calisiyor; montajini Speed Sound yapti. zaten elektronik islerim icin baska yere adim atmam
her fonksiyonu kullanabiliyorsun.
bu arada sakin replika olan turbo timerlardan alma; 100 tl civari fiyatlari var. iste onlarda sorun yasaniyor.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
Ürün montajı garanti açısından servie koz verecek bir değişiklik yapıyor mu? (***** servisler ota b.ka mazeret çıkarıyor)
Ayrıca ürnün fiyatı nedir orjinal olarak, replika zaten takmam![]()
servise koz verecek bir degisiklik yok tabi.
birkac kablodan akim aliniyor o kadar. servise giderken kapali konuma getirip birakacaksin. hatta gorunmeyen bir yere de monte ettirebilirsin,
urun fiyati 180 dolar.
montajida 80 TL.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)