Ali abiyede sanada hayırlı olsun abi özledik seni antalyaya geldiğimde görüşelim.
Tegi d.bakırdan biliyoruz zaten maşallah çatara patara bol gazlamalı günlere inş..
Ali abiyede sanada hayırlı olsun abi özledik seni antalyaya geldiğimde görüşelim.
Tegi d.bakırdan biliyoruz zaten maşallah çatara patara bol gazlamalı günlere inş..
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
teşekkürler. benimde çok hoşuma gidiyor şu anki ses. inşallah görüşürüz bir ara.
ömer antalyaya gelince haberim olsun görüşürüz..
bu arabayı ankarada murat abi yapmıştı.çok uğraşmıştı,çok emek ve para harcamıştı.Benim gördüğüm en temiz,en düzgün integralardan biridir.lovato marka lpg vardı,düzgün bi yazılımla ciddi gideri olacak şekilde toplanmıştı.yanılmıyorsam türkiyedeki 3.vtec integradır.(1.beyaz integra(mahmuttu sahibinin adı),2 yine beyaz integra(onun sahibinin adı da halil olması lazım)3 de bu araçtır...
bosporusso06: abi yanlışın var türkiyede 3 tane integra vtec yok daha fazla
bende vardı kırmızı b20 integra vtec ,istranbulda fatih abide var,bordo var adanada ,benim bildigim 4 tanede vtec turbo integra var
araca maşallah kazasız belasız
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
Geçen gün eski sanayinin çıkışında görmüştüm sanırım. Maşallah abi kazası belasız.![]()
Ìnsan ulasamadigi herseyin delisi, Ulastığı herseyin nankörüdür..