o ne la bizim evin orası ataköy :D bu arada maşallah güle güle bin çok yakışıklı
Printable View
o ne la bizim evin orası ataköy :D bu arada maşallah güle güle bin çok yakışıklı
görünüşü gerçekten güzel fakat 44.000tl verip arka camların manuel olması bana mantıklı gelmedi açıkcası kazasız belasız binmek nasip olsun inş.
Güzel bir renk seçimi olmuş. Kazasız belasız binin. Maşallah.
görüntü tasarım resmen ezdi :) fakat içinde çok fazla piano black var , bi ara her yere karbon,piano hellaflush kaplardı ya ha öle bişey olmuş biraz apaçlik sezdim reno fabrikasında :D onun haricindede reno kendini aşmış iç dış tasarım estetik olarak.
benim merak ettiğim kalite hissi nasıl ?
arka cama bişey diyemedim no comment :D
44 bin tl aşırı fazla bir clio için megane ler herhalde 55 60 bin tl sıfırları. güle güle kullanın ama az yakcak diye böyle bir araca bu paraları vermezdim ben ön logo tam bir facia zaten arabayı logoya takmışlar gibi koskocaman reno amblemi nedir ya manuel cam vs bu paralara inan gidip başka araç alsaydın daha iyi olurdu 1 yaşında bile olmayan bluemotıon polo alaiblirdin en az yakan o suandada zaten
Hayırlı olsun
poloyu clio 4 ün üstünde tuttunuz ya cidden güldüm şuan polo kadar boş ve parasının hakkını vermeyen başka bi araba görmedim ben :) arkadaşım aldı en dolu diye araba alıyosun teyp için direksiyn üstünde kumanda bile yok ayrı para istiyolar herşeye opsiyn koymşlar manuel klima v.b tam rezillik :D
hayırlı olsun kazasız belasız bende sport tourerin çıkmasını bekliyorum bagaj yetmiyo bana artık 2004 hb var sıkıntı :D
maşallah allah kaza bela vermesin...
ben aracı az yaksın diye almadım. yani tabiki etkisi var almamda ama bunu almadan önce benzinlisini alıcaktım 6 bin tl fark verip dizelini aldım hem daha seri olduğu için hem de renault'un dizel motoruna güvendiğim için.. polo ile kıyaslamışsın ama hiçbir poloda benim aracımdaki donanımları bulamazsın sadece arka camları otomatik diye gidip polo almazdım şahsen :) kaldıkı tasarım olarak polo yeni clio'nun yanına yaklaşamaz. ki benim için herşeyden önce tasarım gelir.
corsalarda da arkada kol var benım bıldıgım camlar ıcın? :rolleyes:
17 veya 18 Beyaz Kollu Jantın Üzerine Dip Basılıp APP Plaka Xenon Ön Cam Dahil Filmle Çok Çok İyi Olabilir Allah Kaza Bela Vermesin Hayırlı Olsun Çiziksiz Günler :)