bu kasaları önden çok güzel duruyo geneli baya bi yol katetmiş gibi ama ben şunu anlamıyorum yıl olmuş 2012 hala arka camlar manuel bu yüzden corsadan vazgeçtik çok mu zor 40 bin lira verdiğimiz arabalara otomatik cam koymak
Printable View
bu kasaları önden çok güzel duruyo geneli baya bi yol katetmiş gibi ama ben şunu anlamıyorum yıl olmuş 2012 hala arka camlar manuel bu yüzden corsadan vazgeçtik çok mu zor 40 bin lira verdiğimiz arabalara otomatik cam koymak
Hobaa dizel dedik de Clio4 oldugunu bilmiyodum ya :D Hayirlisi olsun abi :)
jantlar dj 321 e benziyor tek kusuru bu herhalde :D
tekrar hayırlı olsun
dj jant - Google'da Ara
Hayirli olsun, kazasiz belasiz :)
kazasız belasız hayırlı olsunn Serkan
Hayirli olsun güzel seçim.
teşekkür ederim =)
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın. aracın içini çok beğendim gerçekten biraz fiesta'dan ilham almış gibi geldi. dış görünüş de süper . diğer clio'ları sollamış . fakat bence clio için fiyat biraz pahalı geldi .2012 yılında bir markanın bir segmentinin en dolu pakedini alıyosunuz güzel paralar veriyosunuz. camlar çevirmeli. saçma geliyo bana.
Arabanın içine piano black mi dökülmüş :D Güzel araba kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
hayırlı olsun. rs serisinden sonra en çok beyendiğim clio. renk seçimi de güzelmiş.
Özellikle merak ettiğim renault modellerinde ses sistemi oldukça zayıf,katalog ve tanıtım broşüründe standart bass reflex gözüküyor,tatmin edici mi acaba ?
Hayırlı Olsun
Allah kaza bela vermesın
Arka cam otomatıklı olanı 2013te gelecek
Maşallah çok hoş yaptı Renault bu aracı. Yeni değişimin izleri gibi Clio 4 Renault'ta. Fakat ön sis farları gözümü tırmaladı bu aracı yakından incelerken. Yuvarlak yerine şekilli birşey olsa imiş keşke ama bütünlük olarak araç çok hoş. Kazasız belasız binmeniz dileklerimle..
Hayirli olsun, kazasiz belasiz ins. :)
maşallah kazasız belasız çok tatlu duruyor
hayrılı olsun serkan gule gule kullan:)
maşallah allah kaza bela vermesin...