ROL106 eskisehir Fatih YİGİT kardesime hayirli olsun
nası yani ya
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı nası yani ya daha yeni mi duydun fakir seni face yok dimi senin sahi hayırlı ugurlu olan arkadaşada insallah hakkıyla izleriz çok merak ettiim araçlardan biri selçuk şimdi proje nedir ?
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS DR.ECU
Garajimiza ve camiaya hayirli ugurlu olsun.
99' ZN 106 GTİ 14' SC İBİZA CUPRA 94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP) 16' FK2 TYPE-R
alanada satanada hayırlı olsun....
Hayirli olsun iki tarafada
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı daha yeni mi duydun fakir seni face yok dimi senin sahi hayırlı ugurlu olan arkadaşada insallah hakkıyla izleriz çok merak ettiim araçlardan biri selçuk şimdi proje nedir ? Eyv kanka simdiki proje audi s3 N/a 106 nin 1,6 dibini gorduk yeter artik birazda kicimiz turbo gorsun kanka
Herkeze teseskkurler daha iyileri hepimizin olsun
EK648 Nickli Üyeden Alıntı Eyv kanka simdiki proje audi s3 N/a 106 nin 1,6 dibini gorduk yeter artik birazda kicimiz turbo gorsun kanka hadiiii çok iyi bir seçim bencede iyi işler çıkacaktır eminim hayırlı olsun
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı daha yeni mi duydun fakir seni face yok dimi senin sahi hayırlı ugurlu olan arkadaşada insallah hakkıyla izleriz çok merak ettiim araçlardan biri selçuk şimdi proje nedir ? olm ben instagram takılıyorum.apaçi işi facede takılmıyorum. İnstegramda gördüm geçenlerde nissanı götürdüğümüzde sarı bi s3 vardıya, selçuk onu almış sanırım orcun. hayırlı olsun iki ticaret içinde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları