maşallah kazasız belasız
NS 460'a bakMaşallah Güzel araç almışsınız Rabbim kaza bela vermesin inş.
Ergin ORANLI
Maşallah..![]()
- 16 CBK 64 İ-ES
- 16 KM 562 VTİ
- 16 EP 030 Type-R
Furkan Cbk Photography
- HONDA is a LifeStyle !
İyi dilekleriniz ve eleştirileriniz için teşekkürler.
Knowledge is a deadly friend, when no one sets the rules.
The fate of all mankind I see is in the hands of fools.
maşallah kazasız belasız
araca maşaallah op orjinal... Ama tampon çitalarını siyah yapmak şart gibi. birazda yere basarsak![]()
madem orjinal bir civic sahibi olmak istiyosunuz bencede farlar nikelajlı orjinal farları olmalı bembeyaz görüntüsü aracı diri gösterir.
cstuningstore
Orijinal bir civic sahibi olmak gibi bir gayem yok. Aracımı aldığımda görüntüsünü sevmediğim parçaları ve modları orijinale çevirdim.
İlk postumda belirttiğim üzere ızgarasının orijinalini çıkarıp aftermarket olanını ben taktım. Orijinal görüntü saplantım yok yani.
Farların siyah tabanının aracın kırmızı rengiyle oluşturduğu kontrastı seviyorum. Bu kontrastı kapı çıtalarını siyaha boyayınca da elde edeceğim.
Aklımda belki ileride yapabileceğim birkaç mod var, bunlar sonrasında pek orijinalliği de kalmayacak aracın, eğer yaparsam tabi. Mesela;
1- Karbon Fiber kaput : farklı bir renk olsaydı araç, kaputu araç rengine boyamayı düşünürdüm. Esas amacım aracın önünü hafifletmek çünkü, ancak karbon fiberin kırmızı ile olan uymuna da bayıldığım için bu aracıma alırsam boyatmam.
2- Yan destekleri daha iyi olan ve hafif ön koltuklar (ya da sadece sol koltuk). Virajlarda direksiyondan destek almaktan bazen çizgimi kaçırıyorum, koltuk beni yerimde tutmuyor. Hele pistte, bazı virajlarda yan koltuktan destek alıp tek elle direksiyonu viraj ortasında sabit tuttuğumu bilirimAma sırf orijinal görüntüyü bozacak diye vakti geldiğinde bu değişikliği yapmaktan kendimi alıkoyacak değilim.
3- Direksiyon: Orijinal direksiyon çok büyük ve tur sayısı çok fazla. Rack & Pinion kit, hidrolik direksiyon iptali ve kaliteli bir aftermarket direksiyon, yapmayı düşündüğüm değişiklikler arasında.
Tabi bütün bu saydıklarım maddi durumum el verdiğinde pist için daha uygun bir araç almayıp, yola bununla devam edersem geçerli.
Aklımda bir konu daha var herkesin fikirlerini almak istediğim. Aşağıdaki resimde görebileceğiniz üzere aracımın tavanı resmen pembeAraç tavan hariç komple boyalı ve bu renk farkı beni rahatsız ediyor.
Tavanı boyatma, anlatamazsın renk solmasından boyattığını, değeri düşer gibi yorumlarla sıkça karşılaşıyorum. Boya öncesi-sırasında-sonrasında fotograf çekildikten sonra, almaya niyeti olan bir kişinin satacağım zaman sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Ama yinede sorayım:
- Bu boya pasta-cila ile canlanır ve aracın geri kalanı ile aynı renge yaklaşır mı?
- Kaplatmak istesem aracın orijinal renginde bir kaplama bulabilir miyim (siyah ve karbon kaplama gördüm, beğenmedim)?
- Boyatmak istersem tahminen ne kadarlık bir maliyeti olur? Sunroof fitillerinin yenilenmesi gerekir mi?
![]()
Knowledge is a deadly friend, when no one sets the rules.
The fate of all mankind I see is in the hands of fools.
alıp sattıgım araclar oldu kısa surelı bındıgım ama zevkle bınecegım aracı hala bulamadım ınsallah bulucaz
Araca masallah bır kac ufuak dokunus ıstıyor o kadar.
maşallah araca.birçok arkadaşında dediği gibi arka tampon ve çıtalara el atarsanız gayet güzel olur.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)