Baya para harcanmış belli emek var ortada gerçekten çok güzel güle güle binin.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...10511961/detay
bunları istiyorum aslen![]()
Ciddi iyi, masallah![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
evet alttan 2 tane beyaz leke çıktı ama boyadığımızda yoktu, çok sıkıntı değil kötü yerde değil tam parça boyamalık![]()
Tabi gormeden bisey diyemem ama bence o Solvent kaynamasidir. Flash of zamani yeterki gelmemis olabilir yada atilan film kalinligi fazladir ust taraf alttan hizlinkurumustur atamamistir disariya. Su an icin boyle yorumlayabiliyorum.![]()
74 model sehpa...
Bugün tesadüf bu ve projecarı okudum. Sen inatta benide geçtin. İlla istediğini yapacaksın. Özür dileyerek bir sokak sözü söyleyeceğim '' ne kadar zorlarsan zorla dona düşer son damla '' Benim hayatımın bir çok hikayesi senin projecar gibi zorluklarla dolu allah beni çok seviyorki illaki herkesten çok çalıştıracak. Ama olsun sahip olduğumuz şeylerin kıymetini biz daha çok biliriz. Birde nazara ve göze inanmak lazım. Sonu güzel olduktan sonra her türlü zorluğa katlanılır.
Tekrar maşallah diyorum ve iyi günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim.
abi aracın çok güzel maşallah konuyu takip ediyorum aracınıda daha önce 1-2 sefer gördüm yakından çok daha güzel
Metin Bey teşekkür ederim güzel dileklerinize, Allah size de sağlık versin, emin olun benim hayatımın da bir çok süreci zorluklarla geçti, bu araç ise o zorluklara meydan okuma gibiydi benim için...
çok teşekkürler iyi düşünceleriniz için...
teşekkür ederim, havalar güzelse OSTIM'deki iş yerime Şaşmaz-Batıkent üzerinden gidiyorum o sırada görmüşsünüzdür
eksik olmayın, cümlemiz için aynı temennilerimi sunuyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)