Tesekkurler arkadaslar aynen azur mavisi degil arac
Maşallah Alphan abi kazasız belasız kullanırsın inşallah,rengi çoook güzelmiş çok beğendim![]()
çok tatlı bi rengi var kazasız belasız![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
yorum yapılacak bir araba değil herşey oratada maşallah kazasız belasız![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
3 gün önce köprüde avr. asya yönünde gördüm canlı canlı , alışılmadık farklı , güzel bir renk olunca nasılda baktırıyor kendine güzel renk seçimi tebrikler. Kazasız belasız inşallah
Bir ara Bahçelievler'de görüyordum. Kaplama sevmem ama bu arabanın folyosu mu kaliteli renginden midir çok güzel duruyor hiç kaplama gibi değil. Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Allahrazi olsun ilk kaplama aracim benimde kim gorse inanmiyor cok gzl kaplamislar diyo iscilik cok iyi. Kopruye gelmeden bi A5 le oynuyodum yetisemeyince emniyetten kapatti biraktim bende sakin sakin devam
renk çok güzel dediğin gibi gerçekten çok iyi işçilik çıkarmışlar. tt direksiyonuna oturma fırsatım olmuştu insanın bastıkça basası gelen bi yapıda araba. maşallah kazasız belasız insallah![]()
Aynen Dsg de ayrı bi güzel anlamıyosun bastıkça basıyosun![]()
güzel araba renk 10 numara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)