maşallah sllsh kaza bela vermesın :D
Printable View
maşallah sllsh kaza bela vermesın :D
w124 hastasıyım ama bu kasanında Evo serisi ve amg üretimleri değerli araçlardır maşallah çok diri duruyor araç Allah kaza bela vermesin....
bu nedir böyle hasta eder adamı aklını başından alır tek rakibi başka bir mercedes sadece
maşallah araca çok güzel duruyor tam müzelik araç insan kullanmaya kıyamaz:)
maşallah allah kaza bela vermesin
Konuyu yeni gördüm güzel araç maşallah.. bende de 2.0 var ve yürürü çok iyi 2.3 leride çok merak ediyorum ikisinide kıyaslama şansınız oldumu hiç ?
Kozvorttt :) Masallah Allah kaza bela vermesin agiz tadiyla binmek nasip etsin :)
Darisi tunerle benim basima insallah :D
yavrum törnır :)) biliyom alakası yok ama o alaka ne kadar onu çok merak ediyorum
şey gibi düşün 3.20 ile m3 arasındaki fark gibi mi yoksa yine 3.20 ile 3.25 arasında mı
Biliyosun Serdar abide evo 1 aldı ama bi göremedik mübareği daha
zamında E30 m'e rakip Evo modelini çıkarmışlardı Realde 2.3 16v ler bu tablonun neresinde işte
Maşallah..artık e30 ların tahtına 190 lar oturucak gibi gözüküyor..tehlike...
ben söyleneni söylüyorum yani yanlış anladığım kısmını karıştırmıyorum öyle olsun :)
Herkez ıyı dıleklerı ıcın tsk ederım.. Aracımızın Efi projesıne baslatık biraz atmosferık bındıkten sonra Turboya gecıcez kısmetse.
Efi ıcın tum parcalar toplandı yrn kısmetse Ecufast'e Ozgun abı oncesı ve sonrası ıcın dyno alıcak burayada eklerım heralde..
Arac bıttıgınde tum detayları Proje bolumunde ızın olursa paylasacagım..
Öncelikle Hayırlısı olsun istediğiniz gibi olur inş. ama şu turbo olayına girmeseniz bu araçlar bu haliyle güzel :) belki Atmosferik te alacağınız güç yeterli olur :)
maşallah allah kaza bela vermesin nimet bu