şuan kaç bg. veriyror ? + 45- 50 bg de hiç fena değil :) Aslan olur valla :)
Maşallah...
Printable View
şuan kaç bg. veriyror ? + 45- 50 bg de hiç fena değil :) Aslan olur valla :)
Maşallah...
eminim atmosferikte ki güçte seni kesicektir ama turbo başka :)
hayırlısı olsun
MaşAllah Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun..
Dyno sonuçlarını bekliyoruz :)
maşallah şahane gerçekten. çok hoşuma gitti.
tamam bro.
Hayranı olduğum bir araçtır 190lar, özellikle bu serisi. :)
Birkaç ay öncesi Ankara'da sanayide gezerken karşılaşmıştım bu araçla, sanırım sizin aracın Turbo olanı.
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...60973420_n.jpg
Maşallah yaşayan efsane desek yalan olmaz... Sitede bir sürü fotografcı arkadas var mutlaka bu arabanın prof fotoları olmalı bence
masallah cahıt nostaljik bi makına walla kardesım kıymetını bil :)
Cahit atmosferik olarak biraz uğraşsan aslında güzel olur 2.5 16v üst kapak falan güzel değerler çıkabilir EFİ iyle zevklide olur :)
Kocaman maşallah :)
war tanıdıgm kısıler ama suan degıl daha zamanı var.. Nazara ınanrım oyuzden her cıkartıgımda bırsey oluyor bıraz zevkımı alayım..
bakalım abı gırdık bır seye ama eger atmo olursa housma gıderse turbo yapmıycam dıs gorusunuze dokunmak yok ztn :)
3-4 tane 2.5 kapak buldum suan ıcın egzantrık dusunuyorum 2.5 kapagın sıbobları buyuk sadece benım kapagımda ıslemlı ztn ppr den olmadı kapakta alıcam
Maşallah çok güzel ama plaka da çok güzel VG hayalimdeki plaka :D
Aramızın bugun Ecufast'e dynosu yapıldı oncesini gormek adına bekledıgımde az cıktı,orjinal 25 senelik motoru var aracın ustunde 154.000 kmde.. K-jet ayarsız ve zengin calıstıgında oturu araba cıg atıyor performansını veremıyor.Garajta calıstırdıgımda genzım yanıyordu o bıcım :D
Extra olarak,
PPR kapak port polish
PPR emme port polish
Sebring son susturucu
130 Bg cıvarı cıktı Dyno Dynamics 1.14 carpanla 149 bg cıvarı yapıyor bu da benım ıcın k-jet ıcın yeterli.. Test pipe/Aem v2 fıltrelı s2k nın 223 Bg cıktıgını var sayaksak ;)
Dyno ıcın Ozgun abı ve Tayfun abıye Tşk.
Video:
Link:190E Cosworth 2.3 16V K-jet - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=TLAmO...ature=youtu.be
maşşallah ALLAH kaza bela göstermesin.
maşallah allah kaza bela göstermesin güzel bi araç
rüya arabalarımdan biridir (evo 3) kazasız belasız inş.
normalde kaç hp bunlar kanka? fabrika verisi yani