çok ters köşe yaptın polizei murat.![]()
3 sene önce '97 model bu renk daha 1725 km'de Vectra GLS bulup, satmıştık. Fotoları, hikayeyi görünce acaba o aracı mı aldınız diye düşündüm ama kapılara baktım GL yazıyor. Jantlar da 4 bijon olunca o araç olmadığını anladım.
Yine de çok iyi denk getirmişsiniz.
Hayırlı olsun.
bnm dedemde gri 2001 modelı var sıfır aldı hala duruyo 59.500 kmkazası hıc yok değişeni flan bide herkes istyo sat diye vermiyo pek begenyo aracını bide bizimkisi farklı dış ülkeüretimim flanmıs okadar aracın içinde onu seçmişler
Masallah super alet, saglam bi bakim isine girerseniz borular, kablo kontrolleri, sensorler keceler iyice bi bakarsaniz eger, alayimizi gomer gene buna bisey olmaz benden demesikazasiz belasiz guzel gunlerde surusler
![]()
bbm pin :2B244451
Maşallah cok güzel![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
maşallah hem orjinal hemde çok temiz bir araca benziyor![]()
Çok Çok İyi Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin 1.6 Olduğuna Takılmayın Emin Olun Şu Zamanda Bu Piyasada 1.6GL Para Ediyor ve Tutuluyor Gerek Yakıt Gerek Sorunsuzluk Yönünden Hep Böyle Kalması Dileğiyle Tekrar Tekrar Maşallah..
arkadaşlar iyi dilekleriniz için yürekten teşekkür ederim
bugün boya koruma işine girdik .. boyası temizdi ama neden daha temiz olmasın dedik ve uğraştık.. gayet güzel oldu maşallah subhanallah. boyasının orjinal olması daha temiz sonuç almamızı sağladı.
ilk postta da yazdığım üzere araca yaptığım şey , yağını suyunu filtresini değiştim.. lastikleri değiştirdim. lastik değiştikten sonra çok fark etti. orjinal lastikleri üstündeydi. taşlaşmış adeta1997 üretim tarihli bridgestone.... michelin lastiklerle sınıf atladı araç
araç çok orjinal , ellemeye kıyamıyorum. gönlüm irmscher yapmaktan yana ama kıyamıyorum sağını solunu sökmeye. boya korumadann sonra ki resimleri çektim aktaracağım sizlere.. bol resimlerle
maşallah allah kaza bela vermesin +++
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Allah kaza bela göstermesin Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)