Maşallah araç ve çekimler çok güzel
Printable View
Maşallah araç ve çekimler çok güzel
maşallah haci abi...kazasız belasız binersin inşallah ;)
benimde haberim olaydı bende gelirdim :)
yorum yapan tüm otomobil sevdalılarına ayrı ayrı teşekkürler..
sayende kanka:)
eyvallah kardeşim. furkanın maşallahı var yaptığı işlerin güzelliğinin top noktada olduğu gibi mütevaziliği ve efendiliğide bi okadar ..
uykuların kaçsın diye yayınladım :)
teşekkürler. fotolara zaten af yok :)
ADVAN RS
Maşallah :)
daha bıtmedı cekımler ;)
maşallah , kazasız belasız.
çok yakışıklı :)
maşallah kazasız belasız tertemiz çiçek gibi :)
Maşallah.
Resimler + renk süper :)
maasallah abı, canlıda coook guzel resımlerdede aynı sekılde. hızına zaten dıcek bsey yok. kazasız belasız :)
Maşallah rengi ve temizliği çok güzel Allah kaza bela vermesin
s3 un renk süper
Şimdi fark ettim de, benim arabanın bi eskisi di mi bu?
:D
aynen kardeşim sıkmışsında beni söylemişler bizim tt si olan berkler tanıyomusun diye oda hacı abiniz beni iyi tanır baya bi geçtim onu demiş :D ulan dedim ziya hoca rüyamı görüyo dedim hiç denk gelmedik bile biz mavi s3 diyince seni ben zannettmiş kardeşim söktür şu arabanın kaplamasını yada arabayı biraz daha kuvvetlendir :D
yok yanlışın var 2 kasa öncesi senin arabanın :D (bu arada benim araba demişsinde ayakkabılardanmı bahsettin ***** tabanwaysın ya artık :D
aynen kardeşim sıkmışsında beni söylemişler bizim tt si olan berkler tanıyomusun diye oda hacı abiniz beni iyi tanır baya bi geçtim onu demiş ulan dedim ziya hoca rüyamı görüyo dedim hiç denk gelmedik bile biz mavi s3 diyince seni ben zannettmiş kardeşim söktür şu arabanın kaplamasını yada arabayı biraz daha kuvvetlendir
abı zıya abı benı tanıo muhabbet falan da ettık o baska bryle karıstırmıstır senı :) hatta o gunden sonra 2 sefer daha gorustuk benm arabanın 1.8t oldugunuda bılıo zaten senle karıstırıyor olamaz :) kaplamayı sokmeyı dusunmuorum abı de guclendırmek konusunda suan stock ınternal 370 380 cıkıo ama ınsallah guclendırcem bıraz daha :)
sen söylersin ozaman bidaha görüşürsen ziya hocaya abi karıştırmışsın heralde dersin hacı abi kocamustafapaşada kıck box antrenörü oradan tanırmışsın dersin. bi akşam görelim nasıl yürüdüğünü geçen gece savaş abi ile berabermişsiniz bende bahçeşehirdeyim ertesi gün aradı savaş abi. öyle corvettelere felan kafa tutacağın zaman ara geçemezsen abimi yolluyim size de :) aynı renk anlamazlar :D