eyvallah abi de sapağı olsada olmasada her türlü giderim var sana :D
teşekkürler..
Printable View
[QUOTE=34GUN34;6399036]eyvallah abi de sapağı olsada olmasada her türlü giderim var sana :D
Küsmek yok ama..:D
:D:D:D:D:D en son o olucak zaten abi. bu arada sarı lacivert gelirsek çok sevdiğin takımının renklerine küsersin diye korkuyorum abi :) ben geçip gidince hakan abide yanında sen kırmızı olursun Sarı kırmızı daha güzel olur :D
kardeşim her zaman gel ayıp sana:)
Maşallah Hacım, söylencek bişey kalmamış:)
[QUOTE=34GUN34:D:D:D:D:D en son o olucak zaten abi. bu arada sarı lacivert gelirsek çok sevdiğin takımının renklerine küsersin diye korkuyorum abi :) ben geçip gidince hakan abide yanında sen kırmızı olursun darı kırmızı daha güzel olur :D
Kırmızıyı sadece fren lambasında görürsün.:D:D: (uzak gözlüklerini almayı unutma.:))
Maşallah kazasız belasız renk mükemmel :)
S3 de cuprada çok güzel aletler.maşallah araçlara :)
EYVALLAH reşo baba bi akşamda ortaya karışık yapalım:)
[QUOTE=svs;6399326][QUOTE=34GUN34:D:D:D:D:D en son o olucak zaten abi. bu arada sarı lacivert gelirsek çok sevdiğin takımının renklerine küsersin diye korkuyorum abi :) ben geçip gidince hakan abide yanında sen kırmızı olursun darı kırmızı daha güzel olur :D
Kırmızıyı sadece fren lambasında görürsün.:D:D: (uzak gözlüklerini almayı unutma.:))[/QUOTE]
yok abi okadar uzağı gözlükle değil ben sana teleskop aldım hem yaş itibari ile ihtiyarsın gözler az görür..
ALLAH razı olsun
teşekkürler..
Bizim araçta huyundan suyundan biraz olsun almıştır beraber kala kala inş :D
Maşallah çekimler nokta olmuş :icon_tup:
tdi dimi bu:D:D mustafa abi maşallah canlı gördüm allah kaza bela vermesin :))
Maşallah fotolarda araçta çok iyi allah kaza bela vermesin :)
Maşşallah araca ve araclara :) en sonkı 3 lu foto cıdden can yakıyoorr :)
MAŞALLAH MAŞALLAHH. hem durusuyla hem gidişiyle müthiş bi araç hacım allah kaza bela gostermesın...