allah kaza bela vermesın güle güle kullanın.![]()
Maşşallah abı allah kaza bela vermesın. Ama farlar orjınal daha guzel bence folyosuz![]()
[B]POWERED BY AYDOĞDU GARAGE MUSTAFA AYDOĞDU
ATA Motorsport&Engineering Kemalcan Kalkır&Hasan Kavutoğlu
-Maped -Alper French
Folyo ile daha hoş durmuş. Maşallah siyahın duruşu da bir başka.
O filtre çok yukarıda değil mi ya kaput sıkıntı yapmıyor mu?![]()
Maşaallah araba diri duruyo. ilk görüntü çok önemli, bana diri geldi. Ama o paspaslara bi el atsak. iç ruhunu bozmuş. Bi kaç eksikte giderilirse çok güzel bi VTi olur..
Sarı-Siyah ve Kırmızı-Siyah renkler çok güzel kontrast yapıyor. Siyah arabaların en sevdiğim yanı kırmızı stopları ile olan kontrastıdır. Sen bu kontrastı önde sarı ile de yapmışsın, çok güzel olmuş. Gece görüş mesafeni bozmuyorsa kalsın bence folyolar. Kırmızı DOCH yazısı da demin bahsettiğim kırmızı-siyah uyumunu pekiştiriyor.
Sarının kontrastını kullanabileceğin bir başka parça da kaliperler. Biraz gömülü bir yerde olduğu için kırmızı gibi koyu bir tonla kendini çok belli etmiyor kaliperler ancak sarı çok daha ön planda olacaktır.
Aracın güzel görünüyor, güle güle kullan.
Knowledge is a deadly friend, when no one sets the rules.
The fate of all mankind I see is in the hands of fools.
Çok güzel duruyor Maşallah kazasız belasız.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah kazasız belasız
ROLL TeaM....
[...MaPPed By CharE...]
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Maşallah, ben şahsen sarı folyoyu hoş bulmadım ama tabi zevkler renkler mevzusu, kazasız belasız inşallah.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)