kanka maşallah.
jant işini naptın?
kanka maşallah.
jant işini naptın?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
hayırlı olsun iyi yapmışın.
jantları gunmetal rengine boyamayı bi düşün kankahem farklılık açısından diyorum hemde 10 üzerinden 10 bi duruşu oluyor haberin olsun.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Maşallah mermii.![]()
enough ?
hayırlı olsun çok güzel araç kazasız belasız inşallah yeni fotoları bekliyorum![]()
Duruma göre ölüm ayarı verecez KOÇ
Evet senin için yazdım cep nonu 306 jant ilanına yazmamışsın bi arkadaşa onları alıp arkadaştaki orjinleri alacaktım yücel sağolsun yardımcı oldu ondakileri aldık sağolasın
Yakında Yeni yüzüyle karşınızda sağolasın
Eyvallah çok sağol![]()
Peugeot Sport
- Biraz uzun sürdü ama bugüne nasipmiş bugün adana'ya gittim önerildiği gibi DOĞAN İŞ Amartisör' Ufuk usta'nın yanına mükemmel bi insan , Cantürk yapımı coillerimizi taktı 1-2 değişiklikle beraber araç şuan dip değil fakat araçta en ufak bi sekme yok mercedes misali oldu ilk defa bu kadar düşük bi 106'nın sekmediğini gördüm ellerine sağlık neyse çok uzattım buyrun
![]()
Peugeot Sport
Şu kaput olayını bir türlü sevemedim kanka sanki patlamışta yapamamışlar gibi duruyor bana göre. Düşüklük yakışmış quike Maşallah yavru![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Evet simota daha verimli fakat hem fiyat olarak hemde fazla bulunan bi ürün değil kazanlı vardı fakat simota değildi borular simota'nın borusu elimde vardı direk işlem yaptım biraz daha uzatıp farın arkasına almayı düşünüyorum , yaza doğruda orjin farlarla güzel bi hava akışı yapacam![]()
Peugeot Sport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)