maşallah maşllah kolay gelsın cok guzel olcak ınsallahplakalıkları nerden temın ettınız ? bayiden mi aldınız
![]()
maşallah maşllah kolay gelsın cok guzel olcak ınsallahplakalıkları nerden temın ettınız ? bayiden mi aldınız
![]()
R.E.S
'' dirk '' nickli arkadaş gönderdi uzun tiplerden kestim biçtim parmağımı kestim macunladım 3 gün uğraştım yaptım![]()
-/_________\-
[O==ⓦ==O]
Volkswagen GOLF MK1 GLD
Renk düşünüyorum hala su zımparası kaldı :/ Kararsızlık ve imkanlar...![]()
BMW M6 Coupe - USA Spec
BMW M6
Opel Corsa OPC
![]()
-/_________\-
[O==ⓦ==O]
Volkswagen GOLF MK1 GLD
BMW M6 Renk kodundan rengi bulduk numune aldım boyadık hoş renk bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
Şuan son halinden biraz bahsedeyim.. Sulu zımpara olacak bu hafta içerisinde akşamları KırKır'a çalışıyoruz gündüz dükkanın sabit işleri olduğundan ve usta eksikliğinden ötürü bizimkine vakit kalmıyor.Uzun sürme sebeplerinde biride bu umre için gitti usta ay sonu işe dönmüş olur.
Yıkamaya gittik yıkamadan geldik paklandık. Uykuya çekildik kuruduk. Sonra bu pazar pütürlerini yaptık kapı içleri taban yüzeyi vs vs...
Sırasıyla fotoğraflayayım tabikide 14 şubatta yanlız bırakmadım 10liralık mazot sanayi turu içerisinde yıkama yaptık. Tanıdıklara uğradım, golfçü dostlarla beraber dolandık az kaldı az Eskişehir ses geldi MK1 ciler çoştuk şuan 8-9 mk1 golf sayabilirim .SNCKTR ( Serhat'ı saymazsak 10 buluruz rahat rahat )
14 ŞUBAT WTF ?:
Golf MK1 GLD ( Hikmet )
Tozdan arınalım
Uyku modu ( kurumasını bekliyoruz taban iç dış motor yıkandı )
Pazar günü dükkanı açtık usta pütürlerimizi yaptı![]()
![]()
-/_________\-
[O==ⓦ==O]
Volkswagen GOLF MK1 GLD
İlginiz için teşekkür ederim
Aynen başkan toplanalım old school, low&slowYaza inş aksilik olmazsa bursaklasikoto ya gelelim geçen sene gidemedim pişmanım.
İlginize teşekkürler. Sağolun.![]()
Renk deneme vol.bilmemkaç
Su zımparası bitti. Yan marşpiyel, ön panel altı,arka panel altı pütürleri için maskeleme yaptım. usta atıyor pütürümüzü.
Besleme katı dedikleri katını atıyor ustam.
Veee renge adım adım...
1.kat besleme
2.kat besleme
Ufak tefek çıkan hatalar düzeltilecek bi kaç yerde hatamız var sonra son adıma geldik sayılır...
-/_________\-
[O==ⓦ==O]
Volkswagen GOLF MK1 GLD
maşallah emek caba herşey var
Neyse ben sustum fotograflar konuşsun.*![]()
Kaput içi & kalorifer oluğu pütür tamam yarın büyük gün. Fırındayız !
Makina çalışsın boya yapılsın..
Malzemeler vol.bilmemkaç.
Aman tanrım ! >
Mutlu sona yavaş yavaş yaklaşıyoruz..
Fotograf, postmakinesi ile çekildiği için dalgalı çıkarmış aldanmayın ayrıntılı fotograf çekmeye calıstım. Fotografları almayı unuttum. İlerleyen günlerde eklerim.
DOĞAN IŞIK OTO BOYA SERVİSİ !
Naci ustam
Vernik atıldı
Ve bennn8)
![]()
-/_________\-
[O==ⓦ==O]
Volkswagen GOLF MK1 GLD
Renk iyi olmuş![]()
Maşallah harika bir proje olmuş. Bütün fotoğrafları gözümü kırpmadan izledim. Renk çok güzel durmuş bitişini merakla bekliyorum![]()
Emeğinize sağlık..
kazasız belasız kullanmış..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)