Ulan sofraya bak helal be Eray abimeahmetin tip number one
![]()
Ulan sofraya bak helal be Eray abimeahmetin tip number one
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Kardeşim azcık daha sabırAslında gelişmeler var. Şöyle ki, değişen çok parça olacak. Görünümde yani. Motor bitti. Tur atmış Eray başkan. Sıkıntımız yok. Cumartesi veya en geç Pazartesi muayeneye gidecek. Araya Eray Abi'nin başka işleri girdiği için ve benim süre konusunda sıkıntım olmadığı için ağırdan gidiyoruz
Birçok parça aldım resimlerini ekleyeceğim en kısa zamanda zaten.
Sorma hııaammıınnaaa![]()
Az kaldı kardeşim az. Biraz daha sabır![]()
Bayağı ara verdik. Hem Eray Abi'nin işlerinden dolayı hem de benim işim ile ilgili fazla ilgilenemediğimden dolayı. Neyse bu hafta bayağı koşuşturmacalı geçti.. Gelelim gelişmelere.
Motorumuz artık tek marş. Bayağı sıkıntılı oldu ama artık bitti. Dün test edildi onaylandı. Video çekmedim. Sesi bayağı değişmişMotoru test ederken Eray Abi'nin fark ettiği debriyaj merkezinin durumu(üstteki eski olan):
Değiştirdik. Motor ile ilgili sadece ufak tefek ince ayarlar kaldı. Akümüz sıfır en önemlisi![]()
Neyse. Gelelim asıl düne. saat 13.30 civarı telefonum acı acı çalmaya başladı. Kim? Eray Yümsel. Kardeşim kap arabayı gel Kartal'a al jantlarını git Lüleburgaz'a başka jant vericekler orda sana git al gel. Dedim yoh artık!Sen uçarak gel çabuk dedi. Aha dedim durum ciddi. Çıktık yola. Kimo'muzla
Neyse gittik Kartal'a yükledik benim arabada takılı jantları.
Can dostum güzel insanBurak E. ile birlikte çıktık yola. Tee Lüleburgaz'a... Gırgır şamata yolculuk falan derken...
Aaa birde ne görelim... Kimo 160'ı görüyormuş![]()
Acele gittiğimizden böyle oldu yoksa hız yapmam ben.Jantları aldık Lüleburgaz'dan sonra dönüş yolu. 57 dakikada Mahmutbey gişeler
![]()
Kartal'a geçtiğimizde Eray Abi bekliyordu bizi. Hemen taktık yeni jantları ama affınıza sığınarak sürpriz yapmak istiyorum herkese. Az işlemleri kaldı. Komple bittiğinde detaylı çekim yapacağız zaten.
Ufak bir teaser. Ölçü vereyim. 275/30/19 yeni ölçülerimiz
Şimdilik bu kadar. Muayene işlemlerimiz vs. bu hafta halledilecek ancak benim işim gereği bu hafta hiçbir şekilde arabanın yanında olamayacağım. Önümüzdeki hafta işlemler bitince inşallah teslimaattt![]()
Çok yordu be...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)