Kolay gelsin, emeğinize sağlık. Çamurluk sinyalleri ters yalnız :)
Printable View
Kolay gelsin, emeğinize sağlık. Çamurluk sinyalleri ters yalnız :)
Yok estağfurullah ne işe karışması. Bunda fan direk kontak açılır açılmaz çalışmaya başlıyor. Fanla alakalı bir durum olacağını sanmıyorum ama ihtimaller dahilinde tabi :) Termostat ta olabilir. Baktıracağım en kısa sürede..
Çok sağol abi. Bizde fark ettik bişilerin ters olduğunu ama öncekiler de aynı şekilde montaj olduğu için direk taktık aslında. Eve gidince değiştireyim bari :D
Abi bakalım çözecem bu hafta bir şekil. Ya oem şimdilik istemiyorum ama bakalım ileride fikir değişebilir. Farklılık olsun diye yaptım bakalım.. :) Ufaktan ufaktan yapıyorum abi. Kendimi fazla kasmadan yani :)
ayıpsın kanka ararsında gelmezmiyiz pazar gunu gelemedim k bakma artık :D ama telefi ederiz yani :D maşallah cok guzel olmuş bagaj gibi içeriside öyle yapılmalı bence kanka :D
harbiden sabırlı adamsın bro.. azminize hayranım..
Berkay'ın far folyosu iyiymiş banada lazım ondan :D :D
hehehehhe benim arabayada yapıcak en sevilen adam berkay aydın :D
kücük bir kesit:
ben: kanka su parcaları takmamız lazım jantları degiştircez felan
berkay:olum yapamayız ekipman yok su yok bu yok
bi saat sonra hepsi takılmış halde hani olmazdı diyorum oluyormuş kanka der ve guleriz :D cansın can berkay aydın :D
Berkay ben miydim ? burkay mı desem berat kim lan ?
hacı elıne yuregıne saglık walla iyi ugrastın yemn edıyorum, helal olsun.
yardımcı olan tum akdslarında elıne saglık, özllıkle radyator ahmete cok yakısmıs :)
Valla buluşma oldugumuz zaman gelebilirsem sana kocaman bi nazar boncugu verıcem tak su arabaya ..
Sen berat'san berkay kim? Bu arabanın sahibi burkay'sa berat'la ne alakası var? Berkay nereden çıktı? Biz böyle araba yapmayı nereden öğrendik?
Sağol yavru.. Bu Cumartesi-Pazar bekleriz :)
Sağolasın hacım. Uğraşmak çok keyif veriyor. Bende uğraşıyorum işte :) Daha çok işi var. Bitmiş halini hiç düşünmedim desem daha doğru :) Kısmet.. Sağolasın...
Arabada her bir şey var zaten sercan :) Bir yerde bir sıkıntı var ama çözemedim... Her Cumartesi-Pazar bizim oraya bekleriz. :)
ıyı degıl hararet ısı bmw hararetı sevmez dıkkat et musuru degıstınızmı bıde o hararet musurunun orda bır parca vardı ısmını unuttum sımdı onuda revıze etmen lazım
bı de altanetör kayısına bak gevsekse oda yapar hararet
Abi harareti görmedim zaten. İşin ilginç yanı da o. Göstergede kırmızıya yaklaştığı anda durduruyorum motoru ancak motorda herhangi bir sıcaklık yok. Yani hararet yapmış araba gibi bir sıcaklık yok. Termostat mı abi senin dediğin? Alternatör kayışını da deneyeceğim bakalım...
abi radyatörde kapağın yanındaki vidayı arala biraz yanlız nazik ol vidayı sökerken ve sıkarken bak hava varmı yokmu
Balataları hala bulamadıysanız ben ayarlayayım bu taraftan
folyo işi güzel olmuş sinyali değiştirdiğim saniye bende yapıcamda o sinyal bela olacak başıma
Bu arada direksiyonun sol alt tarafındaki cam duğmesi nedir hani ön cam iniyorda haberimizmi yok
Bu arada sağlam girişmişsiniz arabaya bana bi çıkma ehliyet ayarlayın bende geleyim :D