Orda burda gez bana plakalık bul de beh beh beh :D
hallederiz abi biri odamdada diğeri nerede bilmiyorum gerçi öne plakalık ne kadar gerekir bilmem çok lazım olursa gider kosiflerden alırım zaten 3 ve 7 serisi kataloglarımı göndermediler hala
Printable View
Orda burda gez bana plakalık bul de beh beh beh :D
hallederiz abi biri odamdada diğeri nerede bilmiyorum gerçi öne plakalık ne kadar gerekir bilmem çok lazım olursa gider kosiflerden alırım zaten 3 ve 7 serisi kataloglarımı göndermediler hala
Konuyu tek tek inceledim.
1- Sabrına hayran kaldım.
2- Arkadaşların bakımından çok şanslı olduğunu anladım.
3- Eray abinin nekadar iyi ve yardımsever biri olduğunu gördüm.
Vb vb..
Helal olsun. Allah emeklerini boşa çıkartmasın.
Ağız tadıyla artık tamam oldu diyerek binmen dileğiyle :)
Çok teşekkür ederim. Sabrın sonu selamet diye bu kadar sabırlıyım :) Arkadaşlarım ise benim tek varlıklarım hepsine bu vesileyle tekrar teşekkür ederim :)
Eray Abi'ye gelinceee... :D Mutlaka herkesin tanışıp bir iki kelime bile konuşmasını şiddetle öneririm. :D Sağolsun çok kahrımı çekti...
Çok teşekkür ederim tekrardan. Acelem yok valla ufak ufak bitiriyorum. Saçlar beyazladı ama :)
maşallah ihtiyar :)
Hacı abi üşenmeden ilk sayfadan buraya kadar baka baka geldim. Vallahi iyi uğraasmıssın :D O ib.... burak la yapılacak iş değil bu ama tekrardan helal olsun :D
şakası bi yana allah kazalardan belalardan burak E gibi yamyam insanlardan korusun :D
yokmu yeni kareler.
Çok teşekkürler. :)
Burak deme bana ya.. :ofk: :D Burak iyidir candır. Çok sağolasın. Hep birlikte kazasız belasız.
Yoh! :) Hacı feci bunaldım kendimi tatile attım. Ara verdim bir süredir ama dün itibariyle tatilden döndüm tekrar başlayacağım inş. Yeni kareler olur yakındır. :)
Marmaristen değil araçtan fotolar görmek istiyoruz :D Ben tatil olayını erken başlayıp erken bitirdim :D
Burak iyidir iyi. Bana da Kaamil demeyin :p ahaahah
@kamilguneyli olum sen varya adisin madisin ama seviliyosun :)
@burkaykalyon aslında instegramda paylaştığım resmi paylaşıp altınada senin yazını koymak vardıda neyse :D
@met aynen bana kamil deme :D
evet foto zamanı gelmiş
Borularımız geldiii... Yarın montajı yapacağım kısmetse... :)
http://i.imgur.com/IwDN6GM.jpg?1
1 yan 2 yan 3 isyan 4 feryat 5 figan 6 şanzuman:eek::eek::eek: :D:D:D
MaşAllah. Emeklerinin karşılığını alman dileğim ile. Güzel olacak sonunda. Kazasız, belasız.
km de ne kadar yakıyor ? diye sorcaktım ama vazgectım sormuyorum :D