valla guzel olaya el attın ama bıraz zorlucak gıbı allah utandırmasın. keyıfle ıcıne sıne sıne bınersın umarum
valla guzel olaya el attın ama bıraz zorlucak gıbı allah utandırmasın. keyıfle ıcıne sıne sıne bınersın umarum
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
burkay abi ön camın sol önünde kaputu aşınca sigorta kutusunun yanında elektronik musluk varmı ?
şu parça
http://bmwyedekparca.net/images/6-pr...gu-e34-e32.jpg
bunun içini açınca iki tane pim var klorifer sisteminde elektriksel sorun varsa o pimler açılmıyor ve sıcak su gelmiyor çıkarın o pimleri ben öyle yaptım 5-10dk'lık iş
birde teybin hemen üzerindeki ızgaraların ortasındada bi sıcak-soğuk ayarı var ayrıca
Yusuf abıcım valla ılgın ıcın tesekkurler. Bulastırdın bızı kendıne daha kurtulus yok.![]()
enough ?
Evet arkadaşlar abiler kardeşler bir süre ara verdik ama karakızım sonunda bana geçti. Motorumuz şimdilik ufak tefek sorunlu yürüyor ama genel olarak kullanılabilirSorun şu: Motor soğukken geç çalışıyor. Sadece bu
![]()
He birde en kısa sürede el frenini yaptırmam lazım. Tutmuyor. Evim yokuşun en sonunda taa yukarıya bırakıyorum iflahım kesiliyor yokuştan çıkarkenHalledilecek...
Gelelim gelişmelere. Dün AhmetYılmaz ile birlikte siteden de duyurduğumuz buluşma gerçekleşirken biz sağlı sollu içine Aspi-rin ile giriştik. Foto çekemedim maalesef hiç aklıma gelmedi arabam temizleniyor yuppi heyecanımdanSadece tek bişi söyleyeyim arabanın tavanı ve direk kumaşları beyazmış
yeni farkettik...
Bugünkü yaptıklarımız ise orjinal teyibimiz takıldı. Bence güzel oldu. Havalandırma içindeki pislikler de temizlenecek vurmayın!Dün çok yorulduk yapamadık. Yapacağım...
Teypte tam oturmadı gibi geldi halledicem onu da. İki gündür yorgunluktan ölüyorum desem yeridir.
Araba demiştim ya sorunlu diye. Sorunlu değil direk problemliKomple tesisat yenilendi. Yıllardır hoparlörler çalışmıyormuş ahanda durumu:
Hoparlör kapaklarının durumu daha vahim. Artık rutubet bağlamışlar. Temizledim hallettim.
Önce:
Sonra:
Gelelim zurnanın zort dediği yereeee..***** koltuklarımızda kılıf var iğrenç olsalar da mecbur kullanıyordum. Ancak bugün farkettim ki alttaki orjinal döşemeler daha güzelaradaki fark bu. Soldaki kılıf sağdaki orjinal döşeme. Kirli ama halledilmeyecek gibi değil...
Sadece şoför koltuğunda kıç kısmında orjinal döşemede yırtık var. Bayağı hem de. Benim tercihim orjinal döşemeyi kullanmak ama o yırtık kısmı nasıl hallettiririm? Var mı önerisi olan?
Fotoları birazcık daha küçük yapaydın daha iyiydi kardeşim yaEmeğinize sağlık
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)