Wiki'de 127 HP yaziyor o dogru mu? Guc dusuk olacak o zaman standartta, turbo mu yapacaksiniz?
2,7 eta motor ekonomi için üretilmiş. Hacmi büyük ama gücü düşük bir motor. Üst tarafıyla oynanırsa yani 2,5 kapak, manifold, gaz kelebeğ,i ıvır zıvır takılırsa 190hp olur rahat...
yektacım 2.7 etaların 127hp olmasının sebebi ekonomi için üretilmesi dediğn gibi yüksek tork az hp az benzın devam ... orj 2.7eta da 200numaralı kapak çıkıyo yani m20 nın gelmiş geçmiş en dandik kapağı subaplar minnacık çöp diyim...bizim konumuza gelelim burkaya bu motoru takmamızın sebebi ilerde 885 kapağa geçicek olması şu anlık durumu yok benım elimdede kapak vardı kendıme göre yaptırdıgım onu veremiyorum o yüzden stock halde takıyorum ama bu hali bile yeterli onayetmediğinde gelicek port polish li 885 kapağı headers ı emmmesi gaz kelebeğini değiştircem güzelde bi ecu ile min 230hp si var bende motor içine girmeden
ki motor bebekler bebeyi
![]()
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
kazasız belasız inşallah.
moruk ben ahmeti merak ediyorum evlat çıkınca napıcak sabaha kadar sıfır çizeceği bi gerçektır garajı mod on
![]()
Teşekkür ederim...
Hacı direk ona vericem makinayı ilkŞaka değil ilk o kullanıcak 1 tur atsın garajın etrafında. Sonra geldiğinde sorun yoksa araba olmuştur
o herif kullandığında hep bir sorun çıkıyor çünkü
Sağolasın kardeşim. Hayırlısıyla yapıyoruz bir şeyler işte de ipin ucu kaçacak gibi görünüyor![]()
konuyu başından beri zevkle okuyor, takip ediyorum.e34 kasalar hakikaten güzel.umarım aracınızı kendi zevkinize göre en güzel şekilde toplarsınız..zevkle takip etmeye devam ediyorum
![]()
sleeper burak sen de turbo yaptın stock diye geziyosunhınzır seniiii
![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
burkay ağız tadıyla binersin inş.
kilitte koyun bari![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)