Maaşallah, kazasız belasız cezasız güle güle kullanın![]()
Hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar
şu teker teker alıntı yapma işi nasıl oluyor bilen var mı öyle daha sağlıklı olur ?
inşallah zamanla hepsi olacak aracı alma amacım bunları yapmak zamanla
teşekkürler sağolsun
inşallah sağolun
tek kapıların 2. el piyasası düşük biraz bunu tercih ettikgönül tek kapı isterdi ama peder bey istemedi
sağolun tekrardan
teşekkürler sağolun
eyvalah teşekkürler
plaka değiştiriyoruz mecbur sigortaya 450 lira ödedik fakat ankara plaka olacak oda 350 galiba geri plaka çıkartırken fark ödenecek geri kalan 100 fiyatlar tavan malesef....
teşekkür ederim inşallah..
zamanla para çokomel ilişkisi inş zamanla olacakteşekkürler
Allah razı olsun sağolun aynen dediğiniz gibi
sizdekide griffe miydi eğer öyleyse bir kaç sorum olacakteşekkürler sağolun
valla ya 306 ya 206 gti jantı düşünüyorum teşekkürler
istanbulda 8 sene kaldım parası olana güzel yaşanılası şehir
amin inşallah sağolun
hedef o inşallah bakalım
306 cılardan yardım bekliyorum önlere yay takmayı düşünüyorum 5 lik yay nasıl olur var mı örnek arkadalara torsiyon yapılıyor yada o tarz bir şey duydum nedir sistem ?
maşallah bende aynı şekilde alakasız araçlara bakarken bi anda 205 gti aldım hiç kafamda yoktuAllah kaza bela vermesin.
2 adet HKS plakalık aldım önlere beyaz arkalara sarı
çıtırdan bir ses sistemi
JBL 1000 BASS- JVC TEYP - JVC 2 adet hoperlör
![]()
maşallah..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
sağolun arkadaşlar
5 lik yayın bile düşürülmediğinden bahsediliyor ? 3.5 daha kötü olmaz mı yoksa 3.5 daha mı düşürüyor sistem nedirtam bende bilmiyorum
Konuyu takipteyim![]()
Kardeşim güle güle kullan sonunda kavuştun aracına çok güzel duruyor resimlerden bi jant bide hafif bastın mı daha da güzel olur kazasız belasız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)